Da li postoji neka aplikacija za Xiaomi i Huawei za prebacivanje svega sa starog na novi telefon? Nešto poput Samsung smart switch gde sve završiš sa 3 klika.
Pitanje br.2
Uzeo bih sebi neki Samsung, verovatno S9+ , on je oko 350e, ali je stari model. Aktuelni S10 je skuplji 200e, pa da pitam jel' to vredi te razlike?
Kakva je baterija? Čitam da je baterija i dalje loša, a i čini mi se da je ovde bila neka rasprava o baterijama u Samsung telefonima, Vladapetr se nešto žalio na Note9.
Ne radi mi pretraživanje foruma pa ne mogu da nadjem.
Nedavno sam uzeo S8 za mamu, pa sam pitao za bateriju i Risto reče da može izgurati dan. Čačkao sam taj S8 i nisam bio zadovoljan, izguraće dan ali bez mnogo čačkanja. Spasava ga brzo punjenje.
2godine star Redmi Note 4x je i dalje bogotac po pitanju baterije.
Najbolja stvar koja je izmišljena kao dodatak za mobilni je magnetni nosač. Samo da se uzme dobar, imam Hamin model već godinu ipo i odličan je. Probao sam i par nekih low budget modela ali su jako loši. Nijednom nije spao telefon, čak ni na našim kraterima na 18".
Jesu li to ovi držači što idu na rešetke ventilacije? Kako utiče to što telefon u nekoj meri blokira tu duvaljku?
Ja koristim neke vakuumske, ne drže loše ali dosta vibrira ceo telefon, pošto je na nekoj kao ruci.