Dugo se vuče priča o silasku Volkswagena u niže tržišne segmente. Čak su čelnici VW viđeni kako obilaze štandove konkurencije na sajmovima automobila, u želji da shvate sa kakvim će se izazovima boriti u narednom periodu. Slike naravno nisu zvanične, ali mogu da posluže za početak priče o jeftinom Volkswagenu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Ja bih rekao da su ovi zaobilazili sve štandove (sa automobilima).
A koliko budući vlasnik dobija para kao nadoknadu što će cela ulica da mu se ruga?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Citao sam da ce najverovatnije biti Wartburg i da ce korisititi stare platforme, ove koje ce MQB zameniti. Bice B segment od 7500e, karavan neki od 8 ili 8.5, i MPV ispod 10 soma. Ne mogu sad s telefona da kacim link, ali bilo je i na B92.
Pa od Wartburga se ne ocekuje mnogo. Svaki plus je pozitivan. U slucaju minusa, kao da ga nije ni bilo. U oba slucaja, dovoljno je daleko o VWa. Ako bas bude dobro, bice das auto. Ako bas bude lose, pojesce ga mrak (mada ce uvek biti kupaca).
Kao sto napisah ranije: kao sa Skodom nekada. Samo mislim da nece dozvoliti da predje neku cenu i kvalitet.
Nije neki lepotan kao ni bilo koji od tih jeftinih automobila.
Inace verujem da ce biti bolji od Dacie jer je ipak VW iza toga.
Tako su "stidljivo" krenuli i sa Skodom (Felicija) pa evo sad ta ista Skoda stoji rame uz rame za VW-om.