Zasto pitam, pa zato sto recimo imam ove dve opcije za AS gume , Tigar ( Orium , Riken , Taurus ... ) po nalepnici imaju prijanjanje C , potrosnja goriva E i 71 db , zatim naidjem na AS od Lassa i oni imaju iste karakterstike sa 72db . Kad bih gledao nalepnicu onda ispada da su iste a Lassa je 900 din skuplja , da li mislite da je ipak bolja Lassa iako nalepnica kaze da su po karakteristikama iste ?
Razlika u ceni nije neka i znam da bi Lassa trebala da je bolja od Tigra ali da li je , po nalepnici nije ..
A onda i kod ovih Tigrovih opcija , jel mislite da postoje neke razlike ako pise na gumi Tigar , Orium , Riken , Taurus itd , ili je je to isti djavo i nema nikakve razlike.
S obzirom da sam odustao od stavljanja 205/55 R16 na Corsu D 1.2 , po specifikacijama a i na toskovima imam 195/55 R16 , mislim da je to mozda preterano i ne bi da sebi pravim problem , otpada Kleber 205-ca a 195 mi je preskupa , znaci ili Tigar ili Lassa AS , tu se lomim.
Naravno znam da je Kleber bolji i to bi prvenstveno uzeo ali cene za 195-ce su preterane