Prva Hush Puppies outlet prodavnica obuće u Srbiji počela je sa radom u sredu 26. septembra 2012. godine u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji. Ljubiteljima ovog popularnog američkog brenda u periodu od 26. do 30. septembra 2012. godine obezbeđen je dodatni popust od 10% na outlet cene. Pronađite proizvode iz aktuelne kolekcije jesen/zimma 2012/2013. godine brenda Hush Puppie.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Treba da pazarim jaknu,pa bih mogao otici tamo da vidim...
Inace,ako je neko planirao da kupi nesto od skupih brendova,u XYZ u Uscu imaju na dosta stvari 30% popusta trenutno...
Ja vec odvojio jednu Ralph Lauren jaknu,ali eto,da odem jos do Indjije da bacim pogled...
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
blaugrana napisao:Izuzetno kvalitetna obuca.
Malo jace cene, ali vredi
Ako se nije promenio gazda (uvoznik za Srbiju) onda će po tim jačim cenama biti u ponudi modeli od pre par sezona i modeli koji nemaju veze sa HP.
Inače se slažem da je kvalitetna obuća, nosio sam. Samo što kod nas deruuuu za cene, da ne poveruješ.
U subotu smo se vraćali starim putem NS-BG pa kad smo već bili u Inđiji odlučimo da odemo do Outlet centra. Bio je dodatni popust na sportsku obuću i opremu tog dana, tako da je bila i prilična gužva, posebno u sportskim radnjama.
Nismo ništa kupili, nisu mi se cene učinile ništa posebno povoljne. Ali sam poludeo jer se iz pravca Inđije ne može skrenuti ka Outlet centru, već se ide pravo pa se tamo negde pravi prekršaj, okreće se na sred put, preko pune linije. Još su sad neki radovi u toku, dok prođeš tuda i okreneš se izgubiš volju da ideš u Outlet centar.
Danas sam bio sa drugarom, jer je on nesto hteo da uzme. Nisam bio u svim radnjama, bili smo u Tom T, Nike, Adidas, Levis, Timberland, TH. Utisak je da Nike ima najbolju ponudu sto se sarolikosti asortimana tice, imali su lepe Cortez patike za 4-5k sto je ok cena i neki duks na kopcanje sa kapuljacom 4.5k. Tom T bas lep duks deblji u vintage fazonu 2.5k u nekoliko boja, sto je ekstra cena. Levis prilicno slaba ponuda sastavljena od onog sto ne ide po radnjama, ali sam izrovario za drugara jedan Engineered model za 4.2k, sto je dobra cena, jer engineered bas davno nisam vidjao. Generalni utisak, malo stvari na zaista dobrom popustu, imajuci u vidu da se prodaje uglavnom roba koja ne ode u drugim radnjama, ako vec nije neka ponuda, bar bi cene trebali da prilagode. Ovako stvarno ne znam dokle ce ovo raditi ukoliko im je u interesu profit. U odnosu na outlete u USA ovo nije za neko poredjenje, sem sto se izgleda tice, to je dosta slicno.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja sam isto mislio da idem. Ne zbog Droce Tržan već zbog popusta, ali koliko sam shvatio sa sajta, dodatni popust od 20% važi samo za određene artikle, ne za sve. A jurim ženi neke određene patike koje nismo našli nigde pa da probamo tamo. Možda odemo ujutru.