Za one sa viškom vremena, sajt Polovni automobili organizuje igru u kojoj je nagrada polovni automobil.
Prijava je obavezna, a neka poznata imena su se već našla na vodećim pozicijama. https://15godina.polovniautomobili.com/ ... olovnjaka/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Ala je zahladilo... Pokočismo se na Popovici, malopre došli u grad: gore 9 stepeni (8 stepeni u vožnji), dole u gradu 14, da ne poveruješ. Izgleda da će mi trebati dosta para za grejanje...
Sto mrzim ovakvo vreme, ne zna covek sta da obuce. Sta su ti godine, dok sam bio klinja, celu zimu sam gurao u jakni i majici a sad na ovaj prelaz spici me blaga groznica.
Saša napisao:Ala je zahladilo... Pokočismo se na Popovici, malopre došli u grad: gore 9 stepeni (8 stepeni u vožnji), dole u gradu 14, da ne poveruješ. Izgleda da će mi trebati dosta para za grejanje...
shandu90 napisao: 20 Sep 2019, 22:08
Sto mrzim ovakvo vreme, ne zna covek sta da obuce. Sta su ti godine, dok sam bio klinja, celu zimu sam gurao u jakni i majici a sad na ovaj prelaz spici me blaga groznica.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Takodje. Najvise me nervira kad tako naglo padne sa 15-16 nocu na 3-4 ovde u PO. Mada od nedelje i ponedeljka se penje opet na 15-16. Serem se na vreme. Inace mogli bi da promene malo pa da pustaju grejanje od 1. oktobra sobizrom da je klima otisla u k, a ne od 15.
Ne valja kad je leto predugo, ne valja kad je normalna jesen, ništa vam bre ne valja.
Sećam se '87 kad sam krenuo u školu, keva palila grejalicu u stanu jer mi je bilo mnogo hladno ujutru a već krajem meseca smo se "sankali" na brdašcu u hladu pa se nahvata slana i traje do velikog odmora pa sedi na parče kartona i samo piči
Meni ovo liči na normalnu jesen....
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ji 4Tze napisao: 21 Sep 2019, 00:27
Ne valja kad je leto predugo, ne valja kad je normalna jesen, ništa vam bre ne valja.
Sećam se '87 kad sam krenuo u školu, keva palila grejalicu u stanu jer mi je bilo mnogo hladno ujutru a već krajem meseca smo se "sankali" na brdašcu u hladu pa se nahvata slana i traje do velikog odmora pa sedi na parče kartona i samo piči
Meni ovo liči na normalnu jesen....
Ja volim leto, ne bih se bunio da je pola godine leto pola godine prolece.
Geza napisao: 20 Sep 2019, 20:15
Za one sa viškom vremena, sajt Polovni automobili organizuje igru u kojoj je nagrada polovni automobil.
Prijava je obavezna, a neka poznata imena su se već našla na vodećim pozicijama. https://15godina.polovniautomobili.com/ ... olovnjaka/
Je l' se bodovi sabiraju kako ponavljas igru ili...?
Ne.
Neki imaju i 15000 bodova, što znači klik na 1.8 sekundi. Čovek to ne može. Nagradno takmičenje im je propalo od prvog dana. Ovi ljudi koji su od 1 do 10 mesta na rang listi su ili programeri ili žešći kompjuterski hakeri.