Nema telefona sa tastaturom.
Ko se ne seca, Nokia E6 izgleda ovako

I upravo mi takva forma telefona odgovara...
To stoji...zbog toga sto je izduzen i suzen u odnosu na stari deluje manji na prvi pogled ali je i dalje preveliki.Laki021 napisao:Pa duzi je, ali e uzi, i ima 16:9 odnos, sto za krajnji rezultat daje da telefon sveukupno deluje skladnije i ne toliko glomazno. Sada dosta prijatnije lezi u ruci, iako je samo malo suzen to se bas oseti.
Floyd napisao:To stoji...zbog toga sto je izduzen i suzen u odnosu na stari deluje manji na prvi pogled ali je i dalje preveliki.Laki021 napisao:Pa duzi je, ali e uzi, i ima 16:9 odnos, sto za krajnji rezultat daje da telefon sveukupno deluje skladnije i ne toliko glomazno. Sada dosta prijatnije lezi u ruci, iako je samo malo suzen to se bas oseti.
Sto se performansi tice, kontam da je isti kao S3 samo u vecem pakovanju.
Ja razmisljam da predjem na nesto manje pa je pored IP5 (samo zbog integracije sa autom) u igri i S3 ili Xperia T.
Ugalvnom, nigde ne zurim jer cekam da vidim kako ce se pokazati Lumia 920 a i S4 je u najavi iza nove godine...
sony u zadnjih par godina ima ubedljivo najbolje kamere...Laki021 napisao:Jesi pogledao HTC One X, to bi ti moglo biti interesantno.
I nemoj da pretpostavljas ds je kanera na Sony-u bolja nego na Samsungu, mislim da nije, al mozda i ja lupam.
Koji si Note gledao, sivi se ni meni ne svidja, previse sljasti, a beli ko beli...