Po velikim gradovima ja tako i radim, znaci ako se malo vozim u kruznom toku, idem prema sredini a ako odma izlazim drzim desnu stranu.
Jedan od zahebanijih kruznih tokova...

Na ovoj slici je prazan a u spicu bude prepun

Bogami, ja se sasvim lepo sećam i kružnog toka oko Trijumfalne kapije... Nije prijatno uopšte, niko te ne yebe dva posto, a još me naplašili da ekstremno pazim da ne ljutim motocikliste jer navodno šutiraju kola i lome retrovizore ako ga ne pustiš da prođe...codemaker napisao:Slavija je ludilo koju pamte svi koji su ikada sa strane ili iz inostranstva vozili tuda.
Važi u većem delu sveta, uključujući celu kontinentalnu Evropu.codemaker napisao: Pravilo da propuštaš desnog kad si već u kružnom toku, ne važi nigde koliko sam vozio po svetu. Jednom kad si u kružnom toku, niko ti ne može ništa, pa taman da staneš da menjaš gumu unutar kružnog toka
Bice da se nisam dobro izrazio ali si napisao ono sto sam mislio a nisam ja izmislioScuderia napisao:Nema veze da li je mali ili veliki kruzni tok, postoje pravila. U kruznom toku sa 2 trake spoljasnom se ide ukoliko se skrece desno ili ide pravo, unutrasnjom za pravo, levo i polukuruzno. Zabranjeno je praviti krugove spoljasnom jer mozes da pokupis nekog ko iz unutrasnje nastavi pravo, a ima to pravo. Nisam bas ni ja do skoro bio nacisto sa pravilima iako nikad nisam imao problem u kruznom toku, ali posle par snimaka na YT dosta su mi jasnija pravila.