Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
Malo terao Urus na off roadUninuni napisao:Vikend varijanta po FG
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ogi, mene ovakva izjava vređa, tim pre što znam da si i ti Srbin. Znam kakva je situacija u zemlji, kao i da je sve gore jer najsposobniji i najkulturniji masovno odlaze. Ali auto-šovinizmom nećeš postići ništa dobro.Ogi napisao: 31 Okt 2019, 08:31 To bese ono brdo gde godinama seku sumu? Da nema Piroskog ne bih ni znao. Svet bi bio bolje mesto bez Srba.
Zena, pocela da pece voceTheWickerMan napisao:Zdravo se hraniš
OnePlus 6T via TT
Izvini.snork napisao: 31 Okt 2019, 20:24Ogi, mene ovakva izjava vređa, tim pre što znam da si i ti Srbin. Znam kakva je situacija u zemlji, kao i da je sve gore jer najsposobniji i najkulturniji masovno odlaze. Ali auto-šovinizmom nećeš postići ništa dobro.Ogi napisao: 31 Okt 2019, 08:31 To bese ono brdo gde godinama seku sumu? Da nema Piroskog ne bih ni znao. Svet bi bio bolje mesto bez Srba.
Većina negativnih osobina našeg naroda potiče od viševekovnog ropstva pod stranim okupatorima. Da nije pronalazio načine da izbegne porez, ili npr. da to drvo uzme za sebe, umesto da ga poseče "gospodar", narod ne bi preživeo. Jedino što navikavanje na slobodu nije bilo lako, ali je od Karađorđa i Miloš Obrenovića, pa do 1918. taj proces išao sasvim dobro (uzevši u obzir od čega su počeli). O tome šta se posle desilo, može se diskutovati i nije za ovu temu.