TT
OMP napisao: 23 Okt 2019, 19:23 jesi proverio metodom od cepa do cepa posto i na mom citrosu i na sluzbenom pezou prilicno laze bord, realna potrosnja je za oko 0,5-0,7l veca na otvorenom a u gradu i preko 1l vise trosi nego sto pokazuje
Tvoj suzuki ima neki problem. Ako se uzme u obzir da je malo prešao +koliko je fabrika deklarisala potrošnju + da dodamo da fabrika malo laže+ da dodamo loš kvalitet benzina, 15l je previše, sve i da voziš prvom.pedja napisao:Vozio sam SX4 samo na benzinu, prethodnih 120km. Čist grad, ništa AP, preko mostova i sl.
Kuća-posao, plus po i oko centra. Jednom je video petu brzinu, u Dunavskoj. To je ujedno bila i najduža deonica (od Dubrovačke do Ž.Klemansoa) bez usporavanja.
Ruta podrazumeva skretanja, semafore, ležeće ili mimoilaženja (usled parkiranih vozila) na max 150m. Brojao sam sa kolegom, on pređe oko 6km od kuće, sa jednim ležećim, pet skretanja i tri semafora. Ja za 4km imam 10ak ležećih, dosta mimolilaženja, stajanja, oko 5 semafora, od kojih neke ponekad ne prođem bez dva crvena.
Obojica svoju vožnju nazivamo gradskom.
Razlika je u tome što je moja čep potrošnja 14,5l
Malopre stukoh 150+kmkm po magistrali, na bordu je 6,2. Sutra imam još nešto da završim, pa da vidimo...
Malo sam ga poterao i po AP, njemu neznanim brzinama. Da prodiše
T-T