dag81 napisao:Ljudi su cudo. Daju za nov auto 20-30-60k eura, i onda gledaju da ustede 200 300e za 4 gume koje ce voziti 4-5god. Cist debilizam.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
To ti je normalno i u DE. Danas sam menjao gume pa iz znatiželje sam gledao šta ljudi stavljaju. GoodRide na novu E klasu, Apollo ili kako god, gomila šnj brednova.
To su nasi ili Turci, nisu nemci sigurno.
Pogledas auta iz Italije, CH..gde je manje migranata, tu ces tesko videti i na autu od 1000e gumu ispod srednje klase.
Apollo zimska je odlicna guma, cisto da znas.
U Norveškoj letnje gume šareno, od premiuma do kineza, ja prvi koristim LingLong. Zimske uglavnom premium. Goodyear se dobro držale danas, vozili se porodično pa nisam uspeo malo oštrije da vozim i kočim, i testiram granice.
“I should be sorry if I only entertained them, I wish to make them better.” – G.F. Handel
Ja na Golfu pvde u De kad sam ga kupio dobio nove Uniroyal MS, ali pise da su perfektne sa kisu i mokro vreme neka docekaju prolece pa ce sve zajedno sa Golfom u Srbiju
mitar1982 napisao:U Norveškoj letnje gume šareno, od premiuma do kineza, ja prvi koristim LingLong. Zimske uglavnom premium. Goodyear se dobro držale danas, vozili se porodično pa nisam uspeo malo oštrije da vozim i kočim, i testiram granice.
Kakve su te Ling Long,ima prodavnica u zr,gradi se i fabrika ali ih još nisam video na nekom autu?
dag81 napisao: 16 Nov 2019, 19:48
Ljudi su cudo. Daju za nov auto 20-30-60k eura, i onda gledaju da ustede 200 300e za 4 gume koje ce voziti 4-5god. Cist debilizam.
Na petici F10 prosle godine vidim Winteru.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Bas jedan prosle zime bio da montira kineze, uzeo od drugara ne secam se auta tacno(Mislim nova E klasa 18ice). I prica kako je stavio Tigar na f10 zimsku 225/55R17 i kaze cudno se ponasa, nestabilan, kaze ne smem nikome dati da vozi, vozim samo ja. Ja ostao zapanjen, ocigledno je da ima para, covek nekih 10ak god stariji od mene.
Rekoh mu da ih baci u djubre, ali kontam zao mu, bolje mu ovako. Xa xa
dag81 napisao:To su nasi ili Turci, nisu nemci sigurno.
Pogledas auta iz Italije, CH..gde je manje migranata, tu ces tesko videti i na autu od 1000e gumu ispod srednje klase.
Apollo zimska je odlicna guma, cisto da znas.
Ne bi verovao koliko Nemce zaboli koja je guma.
Mene gledali kao budalu kad sam rekao da bacam letnje sa 4mm