Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk
Nek si ti zadovoljan na kraju.DukeNS napisao:Da pomenem samo epilog potrage za odelom. Na kraju sam po preporuci otisao u Backi Petrovac kod jednog Slovaka sto sije po meri i koji mi je napravio vrhunsko odelo. Njegove ruke su, bar po meni, izuzetno povoljne - 120€ i na to treba dodati materijal koji sami birate i kupujete. Mene je sam materijal kostao 200€, ali to moze da izadje i dosta jeftinije. Kupovao sam ga u Kruni i uglavnom su izlazili oko 100€ (toliko su mi i najavljivali), medjutim, ja sam se dohvatio nekog i rekao da uzimam taj, gde se ispostavilo da je prilicno skuplji od ostalih. Obzirom da jako retko kupujem odela, nisam hteo da menjam izbor i pazario sam. Materijal je italijanski, vrhunska vuna od 180 necega (sta god to znacilo, ali ga je i krojac hvalio). Dakle, sve ukupno me je odelo izaslo 320€, a lako je moglo biti i 220€. Za odelo krojeno i siveno po meri, sa odlicnim materijalom, smatram da je izuzetno povoljno. Bas sam zadovoljan. Nadam se da ce potrajati, a preporuke su rekle da ne trebam brinuti i da cu biti zadovoljan. Cipele sam kupio u Bata-i i isto tako sam zadovoljan.
Bacio pogled na deo za planinarenje, ponuda siromašna, verovatno još dodaju proizvode.pedja napisao:Sajt radi. Čudan, na čudnom jeziku, ali radi
T-T
member napisao: 18 Nov 2019, 20:57
Ali, deder ti njega obuci i namontiraj se u fullu, uslikaj se , pa da te opljunemo kako i priliči![]()