Ti si lud ako ces sa onakvom gumom da se vozas do Bg

Neku sam kombinaciju odradio da dobijam dve nove orginalne alu felne Fiatove i dve nove letnje gume. danas kad sam bio servisu u salonu su stajale alu felne sa sve namontiranim pirelli gumama hteli odmah da mi ubace u gepek medjutim kad su mi rekli da je guma kod njih 9400 din po komadu odmah sam odustao jer bi posle za svoj novac trebao da dokupim jos dve, a to mi je bas mnogo para, trazio sam po netu i vidim da ih nema po radnjama, kad bi ih nasao na primer za neku pristojnu cenu za na primer 6000 po komadu onda bi ih i uzeo pa i neka su kod njih 9400 ovako mi je bas mnogo da dokupljujem dve gume po toj ceni.ivancho napisao:Prelli je jako dobra guma. Kod nas je bila u jeku pre jedno 6-7 godina, ali je pala malo u zaborav.
@sharance, nema ih nigde na lageru , cisto da znas. @ Vujke, na rasprodaji zbog starijeg dot-a
 )
 ) Necu naravno ici do BG, ono sam pitao dok nisam video kakva je guma, verovatno cu otici kod nekoga da zavari nesto za sigurnosni sraf i onda ga odvrne time sto je zavario... Jednostavno nemam drugo resenje...
 Necu naravno ici do BG, ono sam pitao dok nisam video kakva je guma, verovatno cu otici kod nekoga da zavari nesto za sigurnosni sraf i onda ga odvrne time sto je zavario... Jednostavno nemam drugo resenje... 

dragan napisao:aco ja nikako ne bih dao da mi neko vari to...
seo bih polako ( ako vec neces slep sluzbu da uzmes ) i ispod ogranicenja se dovukao do bg-a... nije tolika drama...
mnogi voze takve gume a ni ne znaju ili nece da znaju...
samo polako...