(Zato i hoću da ugradim LPG

OnePlus 6T via TT
Ili su prosto divlji oterali pitome, moderacija ne radi svoj posao, pravila ne postoje...Vladapetr napisao: 26 Nov 2019, 11:16 Na svakom forumu ljudi odlaze i dolaze, to je prirodan proces. Koliko sam video, većina članova koji su otišli nisu aktivni na nekom drugom auto forumu, tako da se tu uglavom radi o prostom gubitku interesa za ovom tematikom. I meni se to dogodilo na nekoliko specijalizovanih foruma, bez nekog konkretnog razloga ili drame.
Nije to autošovinizam nego šovinizam.Vladapetr napisao: 26 Nov 2019, 11:16 Na svakom forumu ljudi odlaze i dolaze, to je prirodan proces. Koliko sam video, većina članova koji su otišli nisu aktivni na nekom drugom auto forumu, tako da se tu uglavom radi o prostom gubitku interesa za ovom tematikom. I meni se to dogodilo na nekoliko specijalizovanih foruma, bez nekog konkretnog razloga ili drame.
Nije problem popiti ban, al ako bih ga popio zbog nečeg ovakvog - imam veći problem za brinuti.blaugrana napisao:Nije lepo likovati, sutra mozes i ti da popijes ban
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Lik je bezobrazan do koske, naizmenično nas zaliva autošovinizmom bez mere i pljuvanjem po svemu što iole vredi. E sad, što je neko u uverenju da je slušanje ili čak empatija prema tome znak sopstvene milosrdnosti i veličine, moram ga razočarati: ne, nije.
TheWickerMan napisao: 26 Nov 2019, 12:56 Kako kome, meni je gorivo najveća stavka za auto. Rata kredita je manja, osiguranje mnogo manje, održavnje tek nije nikakva cifra.
(Zato i hoću da ugradim LPG)
OnePlus 6T via TT