Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
to za svicu i motorlu je cisto stvar pomodarstva. jer je tamo u modi najvise ip.
Isto kao i Galaxy Sx...to je zapravo cak i "novi iPhone".
Sad sam pokrenuo neku flash aplikaciju u browser-u na Note i telefon se nacisto zaglupio 
Bem ti Samsung

Bem ti Samsung

Misliš bemti Flash? Prestala podrška odavno.
Moze i tako...
Mada sam kontao da bi to na ovom hardveru trebalo da radi glatko...i jeste radilo citavih 5 sekundi
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Mada sam kontao da bi to na ovom hardveru trebalo da radi glatko...i jeste radilo citavih 5 sekundi

Kad predjes na JB sigurno neces imati tih problema. Jednostavo vise ne podrzava flash i resen problem 

Eto ti sad...pa zar taj flash svojevremeno nije bio glavna prednost u odnosu na iOS 
Salim se naravno jer mi to nije ni potrebno.
Cekam JB pa cemo videti.
Inace dosli mi u goste neki prijatelji iz FR koji nose IP...posle par minuta cackanja moje cigle, smorili su se sa velicinom ekrana na IP

Salim se naravno jer mi to nije ni potrebno.
Cekam JB pa cemo videti.
Inace dosli mi u goste neki prijatelji iz FR koji nose IP...posle par minuta cackanja moje cigle, smorili su se sa velicinom ekrana na IP

Ebi ga, pre par godina flash je bio itekako popularan i potreban, i danas je koristan, ali daleko manje nego prethodnih godina.
iPhone sve vise zaostaje, to je cak postalo jasno i mnogim ljubiteljima Applea. Juce sretnem neko drustvo u kafeteriji, jedan sto trenutno ima iPhone 4s mi otme telefon, kaze pre Ip imao je android, pa je uzao iPhone, medjutim sigurno se vraca na andorid... Naravno posle par minuta igranja sa Note 2 odlucio je i koji Android telefon
iPhone sve vise zaostaje, to je cak postalo jasno i mnogim ljubiteljima Applea. Juce sretnem neko drustvo u kafeteriji, jedan sto trenutno ima iPhone 4s mi otme telefon, kaze pre Ip imao je android, pa je uzao iPhone, medjutim sigurno se vraca na andorid... Naravno posle par minuta igranja sa Note 2 odlucio je i koji Android telefon

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Svako bira po svojim potrebama telefon..
Za mene je svaki dobar koji moze da zove, salje poruke, ne baguje, pusta YT i normalno surfuje po netu..
Za mene je svaki dobar koji moze da zove, salje poruke, ne baguje, pusta YT i normalno surfuje po netu..

Brzine idu u H-a !!!

ali ipak imas iP

Potrebna "pomoc prijatelja" 
Potreban mi je telefon koji podrzava rad dve sim kartice istovremeno, ima WI-FI, ne baguje prilikom koriscenja FB (jako vazno jer mi je potreban za posao) i da je cena sto niza.
Kada kazem sto niza, ne mislim da mora biti tel najjeftiniji na trzistu, vec da moze (i treba) biti najjeftiniji od onih koji podrzavaju gore napisane uslove.
Zanima me nov tel, nemam poverenja u polovne.
Ima li neko neki predlog?

Potreban mi je telefon koji podrzava rad dve sim kartice istovremeno, ima WI-FI, ne baguje prilikom koriscenja FB (jako vazno jer mi je potreban za posao) i da je cena sto niza.
Kada kazem sto niza, ne mislim da mora biti tel najjeftiniji na trzistu, vec da moze (i treba) biti najjeftiniji od onih koji podrzavaju gore napisane uslove.
Zanima me nov tel, nemam poverenja u polovne.
Ima li neko neki predlog?
Galaxy S Duos 
Laki, Note je po meni trenutno najbolji smartphone za ljude koji puno koriste net. Njegova velicina ekrana je njegov najveci adut u odnusu na konkurenciju.
Mana je sto je najmanje od svega mobilni telefon

Laki, Note je po meni trenutno najbolji smartphone za ljude koji puno koriste net. Njegova velicina ekrana je njegov najveci adut u odnusu na konkurenciju.
Mana je sto je najmanje od svega mobilni telefon

Poslednja izmena od Floyd u 02 Nov 2012, 18:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Duos?
Švajcarci

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...