Mobile uploads
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Mobile uploads
Jel ti Honda još uvek broj 1 brend ili bi sutra ipak išao na neki treći?trojanac napisao:Nije baš, vozili smo i Hondu, BMW, Mazdu, Citroen, Opel, Peugeot, Mitsubishi, Nissan, Dacia... Kako kad se namesti raspored.Heinz napisao:Svaki auto na testu je Renault. Ili Toyota
Sent from my HTC Desire 12 using Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zavisi od puno faktora. Nije Honda favorizovana svakako. Sviđa mi se puno toga, pogotovo novo. Bila bi teška muka za novo, za polovno već manje.Risto napisao:Jel ti Honda još uvek broj 1 brend ili bi sutra ipak išao na neki treći?
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Na prvu loptu Civic 1.8, 9. generacije. No opet pitanje šta bi se našlo u ponudi. I koji bi budžet bio. Rado bih neki automatik, pa i hibrid. Tu već Honda ispada iz igre.
Posetite www.garaza.rs !
Ne kapiram, šta je na sliici? Mislio sam da puni elektro-kamion strujom, ali onda vidim da kablovi idu do malog akumulatora?
Ђенерал Јанковић
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da puni se strujom, vidi se tanak kabel koji ide do tog crnog aparata, verovatno je to neki ispravljac ili sta vec, i onda iz njega ide u kamion.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
A je'l mogu ja da odgovorim?Risto napisao: 08 Dec 2019, 09:35 Jel ti Honda još uvek broj 1 brend ili bi sutra ipak išao na neki treći?

Meni je Honda i dalje broj 1 auto brend po tome koliko im verujem i koliko njihova filozofija odgovara mojim željama - na prvom mestu da te auto ne zajebava, a vrlo blizu toga i da se solidno vozi, da imaš nekakav osećaj na volanu, da ti motor probudi neku emociju bez obzira što to nije F1... Meni se to sviđa, i to sam i dobio sa svoje dve Honde.
Međutim to su samo neki od 20 parametara koje uzimam u obzir, a na kraju dođeš do toga - kakav paket možeš da dobiješ za toliko para koliko imaš. Meni se i za Jazz i za CRV potrefilo da su u tom trenutku davali dosta za to koliko su koštali, pa je izbor bio za mene no-brainer, iako sam gledao i druga kola. Ali sad da krenem da kupujem - da, pogledao bi prvo šta ima Honda, ali bi onda nastavio dalje da vidim konkurenciju, i ne bi se puno razmišljao ako na drugom mestu nađem ono što mi je bolje u tom trenutku.
Imao JHM, pa sad SHH. I to nije to više. A nov CR-V preskup, i što je još gore previsok za ovo garažno mesto koje sam našao.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Novi CR-V, najjeftiniji AWD je 10k skuplji nego što je bio moj... Jeste porasla bazna oprema, sad je turbo motor, jesu i ostali automobili poskupeli, ali opet, velika razlika.
Meni kod Honde materijali u kabini nisu legli. Imao sam osecaj da je mnogo plastike tu. I cvt mi je bio odbojan. Prosli je po mom misljenju delovao solidnije, a i cena mu je bila skorz ok. I kod alfe slicna prica, mnogo lepi automobili ali dzabe kad hoce cenama da se ugura u premium segment.
Trenutak kada se slon sprijateljuje sa čovekom

Sent from my S10e using Tapatalk Pro

Sent from my S10e using Tapatalk Pro
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Novosadski winter fest je 10 u glavu u odnosu na ovo.

Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока

Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока