Ajde da jasno napisem. BOLJE JE ICI KAKO VI KAZETE!!!
ALI, Sve ovo vam pricam kako biste dobro pazili kada izlazite iz unutrasnje trake, jer ako udarite budalu koja kruzi spoljasnjom VI cete biti krivi!!!
Ja radim na fakultetu, sedim ceo dan pred kompom u kancelariji, te mogu da zabusavam koliko hocuvlajko napisao:Off topic
Jel vas dvojica "Švajcaraca" radite popodne ili je to moguće i kod vas zabušavati na poslu
Budala za radi a za pametnog rade Ukrajinkevlajko napisao:Off topic
Jel vas dvojica "Švajcaraca" radite popodne ili je to moguće i kod vas zabušavati na poslu
Radio sam sa jednim što je 20god bekapovao internet, umesto da piše tezu.Laki021 napisao: Opste poznata stvar na doktoratima, dok te ne stisnu deadlineovi svi zabusavaju i debaguju internet
Kud ćeš tamo pored Kamenice i Kragujevca.Heinz napisao:Off: jel mogu preko veze na neke doktorske u CH?
Veternicki kruzni tok i nije primer nekog sjajnog resenja. Kada su ga otvorili, ja i zena smo stajali pola sata i gledali STA naizgled normalan covek moze da ucini u saobracaju.nikaragva napisao:
... ili je samo ludakPuzo81 napisao:U sva tri kruzna toka u NS brzo uletim i izletim tako da se ovi sto cekaju na ukljucenje pitanju da li je ovo betmen