Beograd
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Beograd
Gradski busevi i sad idu zaustavnom kao da je zuta, a i svakako nema puno linija koje idu auto-putem, nece to da promeni nista.
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
Trebao si da kreneš sa mnom u petak od auto-puta do Airporta, pa nazad na auto-put ka NS... Onda bi ti sve bilo jasno.McGruja napisao: 22 Dec 2019, 14:03 Ja dajem šansu svakom pokušaju smanjenja gužve
Videćemo ovo na šta će da liči
A kada bi pred auto-put ušao u "zonu rebusa" u smeru ka njemu pre uključivanja: žuta traka 2 metra, bela traka 2 metra, žuta traka 2 metra, bela traka 2 metra, žuta traka pola metra i onda bela traka za NEPOSTOJEĆE isključenje ispred uključka na auto-put, i na kraju žuta traka na mestu gde treba da se isklučiš iz Omladinskih brigada ka NS, katarza.
Ljudi, ovo su nevidjeni idioti, napravice i udese i vece guzve. Pogledaj ovo crveno, dve trake sa autoputa sad trebA da se odjednom uliju u jednu(krajnju levu ne racunam, ona se koristi za ukljucenje na AP, znaci u 99% beskorisna). Ja prvi necu postovati ovu zutu traku dok god ne ubace kamere ili dok me.bar dva puta ne kazne. A skretanje za Rodu i Airportcity da ne pominjem, stavili su 2m pred skretanje da nije zuta traka i sad ces imati brdo ljudi koji naglo.skrecu iz srednje trake sa punim desnim.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Sve bi to bilo ok da ne dolazi jedna 18ica na sat vremena puna k'o oko.Mladen7 napisao: 22 Dec 2019, 14:08 Takođe .
Žuta traka na Aputu kroz BG bi mogla biti efikasna. Znate i sami koju gužvu napravi autobus koji se kreće brzinom od oko 50 km/ h. Pa prestrojavanja zbog toga ...opšti haos .
Razumem te, svaki dan se vozim tudaKabe napisao:Trebao si da kreneš sa mnom u petak od auto-puta do Airporta, pa nazad na auto-put ka NS... Onda bi ti sve bilo jasno.McGruja napisao: 22 Dec 2019, 14:03 Ja dajem šansu svakom pokušaju smanjenja gužve
Videćemo ovo na šta će da liči
A kada bi pred auto-put ušao u "zonu rebusa" u smeru ka njemu pre uključivanja: žuta traka 2 metra, bela traka 2 metra, žuta traka 2 metra, bela traka 2 metra, žuta traka pola metra i onda bela traka za NEPOSTOJEĆE isključenje ispred uključka na auto-put, i na kraju žuta traka na mestu gde treba da se isklučiš iz Omladinskih brigada ka NS, katarza.
Videćemo kako će ovo da bude, mada od kako su ovi SNSovci zajahali, dokazali su da su jezivo nesposobni
Kolika je kazna za voznju zutom trakom? Nasao sam na netu da je 5000din, ali ne znam da nije stara informacija. Pre sat vremena se iskljucio sa autoputa u Omladinskih brigada i vozio trakom koja je levo (od sada) zute trake sve do cini mi se semafora sa Nikole Dobrovica, kad sam stao skroz u desnu (odnosno zutu), upalilo se zeleno i ja vozio nekih 15m dok nisam obisao ovog u levoj traci od mene.
Sasvim slucajno primetih da je sada zuta traka, jer je bio mrak, plus asfalt mokar, bas mi delovala slicno zuta i bela boja. Ima li na tom potezu kamera za snimanje prekrsaja, da znam da li da ocekujem cestitku za novu godinu?
Sasvim slucajno primetih da je sada zuta traka, jer je bio mrak, plus asfalt mokar, bas mi delovala slicno zuta i bela boja. Ima li na tom potezu kamera za snimanje prekrsaja, da znam da li da ocekujem cestitku za novu godinu?
@lami Ranije je tu na skretanju bila jedna traka, pa su kolone bile jezive, a pametan narod je sam formirao drugu traku i rešio problem. Kasnije je ta traka legalizovana. Sada mogu samo da vrate na prethodno, da ukinu tu drugu traku 
@McGruja Kako da im daš šansu kad preslažu kocke i obustavljaju saobraćaj preko Trga. Da se ne vraćam na trolejbuse 19, 21, 22, 29, 28...

@McGruja Kako da im daš šansu kad preslažu kocke i obustavljaju saobraćaj preko Trga. Da se ne vraćam na trolejbuse 19, 21, 22, 29, 28...
5000, stigla caletu pre nedelju dana na Brankovom.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Posle koliko stize od nacinjenog prekrsaja? I ima li ona opcija da se plati pola u roku od 8 dana?
Vrh je da zabrana vožnje žutom trakom u Oml.brigada važi i subotom i nedeljom, po znaku.
10.04.2019 nacinjen prekrsaj, stiglo mu proslog ponedeljka. On je uplatio 2500.programer napisao:Posle koliko stize od nacinjenog prekrsaja? I ima li ona opcija da se plati pola u roku od 8 dana?
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Ako se ne varam, na znaku piše da važi do 18h, tako da si verovatno ok (ako tt ne laže vreme posta)programer napisao: Pre sat vremena se iskljucio sa autoputa u Omladinskih brigada i vozio trakom koja je levo (od sada) zute trake sve do cini mi se semafora sa Nikole Dobrovica, kad sam stao skroz u desnu (odnosno zutu), upalilo se zeleno i ja vozio nekih 15m dok nisam obisao ovog u levoj traci od mene.
7-9(ili 10) 14 do 18. Mislim da nisu nigde ubacili jos kamere
Ukinuo seljak gubavi 28icuHeinz napisao:[mention]lami[/mention] Ranije je tu na skretanju bila jedna traka, pa su kolone bile jezive, a pametan narod je sam formirao drugu traku i rešio problem. Kasnije je ta traka legalizovana. Sada mogu samo da vrate na prethodno, da ukinu tu drugu traku
[mention]McGruja[/mention] Kako da im daš šansu kad preslažu kocke i obustavljaju saobraćaj preko Trga. Da se ne vraćam na trolejbuse 19, 21, 22, 29, 28...
Koji je to idiot
Mislio sam da stiže ranije, bar da znam da li su me uhvatile ili ne, ovako moram čekati. Hvala!kami napisao:10.04.2019 nacinjen prekrsaj, stiglo mu proslog ponedeljka. On je uplatio 2500.programer napisao:Posle koliko stize od nacinjenog prekrsaja? I ima li ona opcija da se plati pola u roku od 8 dana?
Ipak sam pogrešio, sad sam gledao po porukama koje sam poslao kad sam stigao, tako da sam tamo prošao oko 5, mada se nadam da nisu tako brzo stavili kamere kao što lami kaže.klisko napisao:Ako se ne varam, na znaku piše da važi do 18h, tako da si verovatno ok (ako tt ne laže vreme posta)programer napisao: Pre sat vremena se iskljucio sa autoputa u Omladinskih brigada i vozio trakom koja je levo (od sada) zute trake sve do cini mi se semafora sa Nikole Dobrovica, kad sam stao skroz u desnu (odnosno zutu), upalilo se zeleno i ja vozio nekih 15m dok nisam obisao ovog u levoj traci od mene.