A vidiš, meni nešto nije legao, malo mi je sladunjav čak i za SW standarde. A veliki sam fan još od malih nogu i ništa mi nije loše iz tog univerzuma. Pa i pas mi se zove Čui. Ali sam nešto na tri ćoška u zadnjih par nedelja, dobrim delom i zbog tog Čuija koji me smara ujutro kad ustanem, trenutno ne dajem objektivne ocene
Malo je jebeno za pratiti radnju, i meni koji sam citao knjige skoro, ko nije on tek ne zna šta je je flashback a sta trenutno vreme, na trenutke takođe malo jeftino izgleda, ali generalno ok serija. Mozda 8/10 recimo, svakako bolja od ostalih serija iz žanra (osim got)
stefanan napisao: 25 Dec 2019, 21:53
Malo je jebeno za pratiti radnju, i meni koji sam citao knjige skoro, ko nije on tek ne zna šta je je flashback a sta trenutno vreme, na trenutke takođe malo jeftino izgleda, ali generalno ok serija. Mozda 8/10 recimo, svakako bolja od ostalih serija iz žanra (osim got)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
I mene je zbunilo to malo. Sta se desava pre, odavno, a sta "sad". A citao sam sve knjige takodje.
BRABUS napisao: 01 Dec 2019, 00:33
Gledao pre neki dan Le Mans ‘66 Ford vs Ferrari, odlican film, vredi odgledati definitivno. Ako treba da zakeram, par istorijskih cinjenica je promenjeno da bi film bolje tekao, ali sve u svemu