Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
sta znam mozda gresim znam da se za testarosu pricalo tako a 512 je trebalo da otkloni sve te mane samo ne znam koliko su uspeli...svakako ga dozivljavam kao auto za poziranje i kolekciju nego kao neku jurilicu sa kojom mozes na stazu kad god pozelis i da uzivas u njemu poput savremnih ferarija koji su pre svega i pravljeni za stazu i jurcanje po krivinama
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zavisi iz koje perspektive gledaš. Sigurno da nema komoditet vožnje kao savremena kola, ali u vreme kada se pojavio Testarossa nije bila tako surov auto kao BB, Countach ili 930 turbo...ako gledamo te konstrukcije sa motorom pozadi. Imala je mnogo više mesta od BB, bolju ergonomiju i udobnost. U to vreme Ferrari još nije vasrsao svoju GT liniju pa su ovi modeli sa motorom u sredini pozadi trebali da budu koliko toliko civilizovani i manje ekstremni nego kasniji modeli. Naravno da je to auto koji zahteva "mušku ruku" kad se menjaju brzine, da je glasan unutra, nepregledan i sve što prirodno ide uz takva kola tog doba.
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
Bas lepo i zanimljivo izgleda ovaj audi, pa jos automatik.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Cena je jbg...možda u nekoj bogatijoj državi ali ovde teško.
Audi izgleda prelepo na slikama, ako je takav i ispod ,pa mehanika to se retko i teško nalazi
Audi izgleda prelepo na slikama, ako je takav i ispod ,pa mehanika to se retko i teško nalazi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
bas bode oci ova zuta plastika na sedistima i konzoli na ovom S1, sta im bi da stave ovako upadljive detalje, mogo bi lepse bila neka diskretna tamna boja ili karbon look, mada generalno plastika na ovom delu sedista mi je ruzan fazon, ne znam cemu to
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

krov uzasno izgleda kad je istaknut u nekoj drugoj boji, mnogo bolje izgleda kad je crn, mada generalno su ukenjali taj krov za medalju sto se mene tice, moglo je to mnogo lepse da se resi
Izvini @OMP ali čisto iz radoznalosti me interesuje šta vozilš? Vidim da ti se većina automobila ne sviđa, za mnoge se i slažem sa tobom i na kraju krajeva ukus je krajnje subjektivna stvar, ali me interesuje koji je to model koji se tebi sviđa.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
cesto menjam automobile i to sto vozim ne znaci i da mi se ne znam koliko svidja ili da nema mana, pise ispod mog avatara sta vozim trenutno, generalno za mene ne postoji dizajnerski savrsen auto, svakom mogu naci manu i stvari koje mi bodu oci ali opet to ne znaci da ih ne bih posedovao, samo kazem sta bi mom oko vise prijalo
Taj je prodavao plac Auto World za manje od 50k. Neko hoce da zaradi.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk