Dobro veče
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Dobro veče
Da li ima boljih motora od tih 2.2 merc dizela? Ja nikad nisam čuo ništa loše...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima, 3.0 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Kada sam ja svojevremeno gledao polovne Vitoe 2,2 dizele, svi su mi govorili da ne gledam motore jer su svi u super stanju koliko god da su presli
Nego ostale stvari - npr rdju ili pak ABS pumpu i sl... A da ne pricam o dostupnosti novih i polovnih delova, za male pare...

Da, OM606shandu90 napisao:Ima, 3.0
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Uh... taj 2.2 blok se nalazi u desetinama različitih modela, različitih namena i karakteristika. Ne bih ga posmatrao kao jedan isti motor. Pre desetak godina mi je prijatelj koji je radio u tadašnjem Mercedes-Benz Srbija rekao da su Sprinteri iz javnog gradskog prevoza svi na malim kilometražama imali ozbiljne probleme, uključujući mešanje vode i ulja.Pulp Fiction napisao: 05 Jan 2020, 13:30 Da li ima boljih motora od tih 2.2 merc dizela? Ja nikad nisam čuo ništa loše...
Ђенерал Јанковић
Pulp Fiction napisao: 28 Dec 2019, 18:24 Naiđem sad na yt, da je onaj jutjuber Baka prase, kupio Makana, šta koji moj pa zar to čudo nije barem 50 iljadarki?
Da li je normalno da imaju toliko para? Boze me sacuvaj.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
On je za decu uzrasta od 12-17god bog, iskoristio je tu popularnost maksimalno.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Zar nije bilo priče da je smešna lova na yt ako su gledaoci sa Balkana?
Na koju foru zarađuje lovu? Od reklama?
Na koju foru zarađuje lovu? Od reklama?
Ima mnogo sponzora, prodaja majci/dukseva, donacije sa live strimova, pregledi sa pesama koje snima na YT kanalu itd..
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uzima lovu gde god mu se ukaže prilika, a ima ih na sve strane. Dolazi na dečije rođendane, pola sata i uzme ozbiljnu lovu za to. Navodno po 1500e. Znam da zvuči neverovatno, ali plaćaju roditelji deci i veće budalaštine.
Posetite www.garaza.rs !
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Kakvu kuhinju napravio Ćale Muđin!!! Perverzija.Renovirali celu kuću, napravili i proširili. I u svakom klipu se zahvaljuju publici za "omogućavanje koječega".
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Da da, napravili hotel od kuce. Bez vas mi ne bi mogli da imamo sve ovo, snovi se ostvaruju, itd itd..