Sala ma stranu i jeste svakodnevnica. Radim terenski, maltene ceo jugoistok srbije obilazimo i sigurno nam jedno 30% vremena ode u voznji. Hocu dashcam da stavim bas zbog tavih sto beze iz zoo vrta, majko mila muka mi je sta sve vidim na dnevnoj bazi.
Bas evo juce prodjosmo s kolegom pored jednog intelektualca koji 'ladno uparkirao kombi unutar kruznog toka... ma ni sva 4, nista. Najgore mi sto niti je prvi niti poslednji koga cemo da vidimo tako.
aleksandarrr napisao: 12 Jan 2020, 10:09
Kako se nosite sa onom vrstom vozača koji se u naseljenim mestima zalepe za vas i hoće da vas prinude da vozite brže nego što je dozvoljeno?
DasAuto napisao:Ono malo sto sam vozio po Srbiji isto mi se cini da je kao u Bosni.
Po Beogradu nisam vozio al mi rodjak inace "Srbenda" velika mrzi Beogradjane bas zbog voznje
Covjek bukvalno ne bih otisao u BG kad bi mu neko platio
Ja kad sam dosao iz Rima u BG bilo mi milina da vozim u odnosu na one guzve i haos tamo.
Elem, voznja se dosta razlikuje od grada do grada, od opstine do opstine.
Danas sam doživeo "paranormalnu situaciju" u saobraćaju.
Kod Altine je lik u crnom BMW X3 kao manijak prešao iz skroz leve u skroz desnu traku, bukvalno kroz mene koji sam bio u srednjoj. Evo ni sad mi nije jasno kako me nije odalamio, kako sam uspeo da ga izbegnem.
Bukvalno je bila situacija kao u filmovima, kad jedan auto prolazi kroz drugi.
Baja prešišao semafor, posle nije mogao da vidi da li se upalilo zeleno svetlo... Jutros u pola 7, tip u Astri krenuo u kružnom toku kod Galens-ovog gradilišta u suprotnom smeru.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...