Iskoristite akciju za kupovinu Monroe amortizera* i Kilen opruga!
Prilikom kupovine 4 Monroe amortizera dobijate najjeftiniji amortizer za 1.20 dinara. Sva 4 amortizera moraju biti za isti tip vozila, po katalogu Monroe. Prilikom kupovine 4 opruge Kilen dobijate najjeftiniju oprugu za 1.20 dinara. Opruge ne moraju biti za isti tip vozila.
Uzeo na kraju KYB Excel G i ATE plocice da zamenim kad vec radim amortizere, ionako su bile pri kraju. Oseti se razlika, a nisam mislio da cu osetiti toliko, oni stari amortizeri su bili skroz gotovi.
Zna li neko kako se na engleskom i njemackom kaze zakretac amortizera? Ovlasteni servis trazi 120 eura, ne znam ni da li je po komadu ili oba, uglavnom skupo.
HKS napisao: 20 Nov 2019, 15:41
Zna li neko kako se na engleskom i njemackom kaze zakretac amortizera? Ovlasteni servis trazi 120 eura, ne znam ni da li je po komadu ili oba, uglavnom skupo.
strut tower bushing
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
trenutni setup amortizera i opruga na breri mi je bilchstein + eibach i problem mi je sto mi je postalo vec previse neudobno. Felne su mi 19" i tako ce i ostati najverovatnije. Postoji li neka alternativa koja za cilj ima jedino poboljsanu udobnost? Trke ne vozim sa autom, a po vojvodini malo gde imam i da skrenem tako da me hendling skoro pa ne zanima, dakle samo udobnost. Znam za Kw3 ali to je bas skupo trenutno