Ne brže od života!
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Re: Ne brže od života!
Ma da...šta je to 1.7%....nekome pitanje života i smrti. Zatvora i slobode.
Posao sam danas onim iskljucenjem. Boja je letela 10-15 metara na sve strane od udara, ostecena je betonska bankina
sreca nabo je bankini, inace bi bilo poginulih na licinom mestu...

- Martin
Sva sreća pa je Gazela rekonstruisana i na tom mestu više nije "trula" bankina.... 

U pravu si.NexT napisao: Ako nisam u pravu, neka mi neko kaze.
Ja cu samo da dodam slucaj voznje takvom brzinom sa MB 124 i naletanjem na divlju svinju. Ispao je motor, razletela se hauba, raspala se soferka, vozeno 200metara sa haubom na soferki bez ikakvog uvida u ostali saobracaj.
Srecom niko nije povredjen ni najmanje.
Video sam auto nakon toga kada je vracen na slepu u firmu a pricao i sa saputnicom na suvozackom sedistu (sekretarica firme).
Vozac ima milione kilometara iza sebe i ekstra samouverenost i put je odlican slicnih osobina kao zrenjaninski.
Samo hocu da kazem da za tako uzane puteve uz takvu brzinu ima jako malo mogucnosti izbegavanja problema.
Autoput je sirine 10,5 metara (3x3,5) kolovoza u jednom smeru dok je tipican dvosmerni 2,5 + 2,5 za oba smera i u tome vidim bitnu razliku.
Sve i kada smo u pravu sto se propisa saobracaja tice ako nema prostora i vremena za ispravljanje tudje greske lako nastane nepovoljan sled dogadjaja i povezanih okolnosti. Samo u tom smislu 150 km/h po mom misljenju nije brzina normalnog rizika za jedan takav put sve i da je naizgled prazan.

Pa ne kazem ja da jeste normalna brzina... Niti ja inace tom brzinom vozim magistralom...

nisam mogao da se setim pametnije teme, neka modovi prebace ako treba.
Ja ne znam u cemu je fora, da li sam ja toliki baksuz ili su ljudi toliko retardirani...
Krenem danas da odvezem ortakinju do faksa, spustam se pored ekonomskog, u Gavrila Principa stajem pred pesacki, tacno kod samog fakulteta. Riba izlazi sa parkinga njihovog (improvizovanog) i pravo u moj zadnji branik... Vozi Vectru C i sreca onaj njen branik ko pola auta, i moj ima debelu crnu lajsnu. Sreca opet, pa nije isla brzo, i samo se naslonila, taman toliko da ostavi otisak farbe na stranici iznad branika. Kad sam video da je sve ok sa autom, posto sam bio u frci sa vremenom, hteo da im kazem nema veze, idemo dalje, al izlaze ona i neki zalizani majmun i pocnu da se deru na mene sto sam tu stao
Da ne pominjem sto je imala 4-5 metara prostora iza mog auta da izadje bez ikakvih problema.
Ja tu naravno popizdim, em ona mene udarila, em mi sad tu kenja, i pokusam normalno s njima da pricam, medjutim ovaj idiot pocne nesto da se dere, kako sam opet ja kriv, kako ona mene nije ni videla, kako sam mogao jos malo da stanem blize pesackom :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci: Kad joj nisam zveknuo samar na sred ulice.
Tu mi je skroz pukao film, pozovem drugara da mi posalje patrolu, al sam nazalost trebao predugo da ih cekam (minimum sat vremena). Kad su oni culi kako pricam sa policijom, odma su promenili plocu i postali fini i kulturni. Ja slikao njihov auto, moj, celu situaciju itd, seo u auto i otisao...
I dalje ne mogu da verujem koji bolidi. Sreca njihova sto sam imao jako bitan sastanak na koji nisam smeo da zakasnim, inace bih cekao policiju samo iz principa. Auto je vec sad sredjen, apsolutno nista se ne primecuje...
Ja ne znam u cemu je fora, da li sam ja toliki baksuz ili su ljudi toliko retardirani...
Krenem danas da odvezem ortakinju do faksa, spustam se pored ekonomskog, u Gavrila Principa stajem pred pesacki, tacno kod samog fakulteta. Riba izlazi sa parkinga njihovog (improvizovanog) i pravo u moj zadnji branik... Vozi Vectru C i sreca onaj njen branik ko pola auta, i moj ima debelu crnu lajsnu. Sreca opet, pa nije isla brzo, i samo se naslonila, taman toliko da ostavi otisak farbe na stranici iznad branika. Kad sam video da je sve ok sa autom, posto sam bio u frci sa vremenom, hteo da im kazem nema veze, idemo dalje, al izlaze ona i neki zalizani majmun i pocnu da se deru na mene sto sam tu stao

Ja tu naravno popizdim, em ona mene udarila, em mi sad tu kenja, i pokusam normalno s njima da pricam, medjutim ovaj idiot pocne nesto da se dere, kako sam opet ja kriv, kako ona mene nije ni videla, kako sam mogao jos malo da stanem blize pesackom :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci: Kad joj nisam zveknuo samar na sred ulice.
Tu mi je skroz pukao film, pozovem drugara da mi posalje patrolu, al sam nazalost trebao predugo da ih cekam (minimum sat vremena). Kad su oni culi kako pricam sa policijom, odma su promenili plocu i postali fini i kulturni. Ja slikao njihov auto, moj, celu situaciju itd, seo u auto i otisao...
I dalje ne mogu da verujem koji bolidi. Sreca njihova sto sam imao jako bitan sastanak na koji nisam smeo da zakasnim, inace bih cekao policiju samo iz principa. Auto je vec sad sredjen, apsolutno nista se ne primecuje...
- Martin
Brate, stvarno si baksuz......
Šteta što si morao na sastanak....

Šteta što si morao na sastanak....
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Al te krenule zene u zadnje vreme, cudo jedno, presao ti virus od mene
Inace, nasao sam SX4 koji me je cuknuo, stalno parkiran tamo, lokalac. Ostavio sam poruku na autu za sad, naravno niko se ne javlja, moram porazmisliti o buducim koracima

Inace, nasao sam SX4 koji me je cuknuo, stalno parkiran tamo, lokalac. Ostavio sam poruku na autu za sad, naravno niko se ne javlja, moram porazmisliti o buducim koracima
Pa sad pala kisa, nema nista od toga 
Prvo lepo pokusas sa njim. Onda mu dovedes pola foruma ako nece da plati...

Prvo lepo pokusas sa njim. Onda mu dovedes pola foruma ako nece da plati...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Mislim da od toga nema nista. Da sam bio u prilici na licu mesta da nadjem ko je, ili sutradan barem, nesto bih i mogao da guram. Ovako ni ja ne mogu biti 100% siguran, a ne vredi mi 100 evra toliko da uzmem da bijem nekoga na osnovu pretpostavke.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam tamo u hudu svako vece.. Reci boju, tablice, pa bar neko od nasih forumasa sa SX4 da dobije nov set 

Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne, ne, nije to bilo u nasem kraju nego na padini 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sad kad si ostavio kontakt na tom autu, ne možeš ni da se "negativno" naplatiš