ja u utorak krecem na turu prag/bratislava, ako neko ima nekih korisnih saveta neka napise, a kad se vrnem bice i reportaya sa nekim slicicama...
sasvim je moguce da si u pravu.. u izoli samo bio samo sat vremena, nije mi se svidela na prvu loptu pa sam otisao dalje. dok sam ostala mesta dobro prostudirao. sledeci put kad odem ici cu ponovo u izolu da provedem malo vise vremena.Jedino mi se bas i ne svidja kako si opisao Izolu. Ja kad sam bio nije mi delovala zapusteno, a tamo sam proveo najvise vremena. Mada, opet kazem da sam ja tamo bio krajem avgusta, pa moguce da su te muslimanke sa njihovim maramama zavrsile godisnji odmor i otisle kuci. Ali kao sto si rekao, svako ima svoje misljenje
Bila je lepa postavka automobila, i stvarno puno dobrih tehnoloških rešenja. Imaju odlične 3d filmove, mada je malo njih sinhronizovano na engleski, i par odličnih 3d simulatora - probao Aqua ride i oduševio se 3d simulacijom vožnje pod morem. Preporuka za one sa sitnom decom, imaju i odličan planetarijum. Može da se spoji nekoliko stvari, za 15 eur išao na simulaciju, obišao 3 izložbe, video 2 3D filma... Vredi, šteta što toga nema kod nas.Location
Our Science Center is located in the eastern part of Thessaloniki, 12 kilometers from the city center, with a direction towards "Halkidiki". We are directly opossite the town's biggest shopping mall "Meditarranean Cosmos". If you are arriving by car, follow the brown road signs labeled "Noesis".
Our address is:
6Th Km. Thessaloniki - Thermi Road,
57001, Thermi, Thessaloniki, Greece
GPS Coordinates:
Long:22.99599Ε
Lat:4056338Ν
Jel imas neku preporuku za neki hotel ili apartman na Hvaru?codemaker napisao:Polu poslovno, polu privatno - ali sam na Hvaru na 15-tak dana.