Plavi

Sto se tice auto zajednice i misljenja o dizajnu i svega ostalog oko Civica i Honde, to je makar lako utvrditi pretragom stranica koji se bave automobilima, foruma, profila na drustvenim mrezama, yt kanalima i komentarima pratioca istih. Normalno je da ce vlasnik reci kako ostatak "zajednice" nije u pravu jer je u skorije vreme iskesirao 30+ hiljada evra na auto koji vecina "zajednice" ne odobrava ili ima nekih zamerke. Uostalom, auto se kupuje zbog sebe, a ne zbog drugih.Renault has revealed the track-focused Megane RS Trophy-R by becoming the fastest front-wheel drive car to lap the Nurburgring with a time of 7m 40.1s.
The hot hatch beat the previous record, set by the Honda Civic Type R, by almost four seconds.
Jeste, toliko sam zaludan u zivotu da sam radio detaljnu analizu stavova o Hondi Civic Type R. Vrlo dobro znas na sta mislim, jer si sigurno i ti pregledao sve te testove i procitao komentare pre i posle kupovine, tako da nema potrebe za nekom ljutnjom samo zato sto je neko izneo svoje licno misljenje i zapazanje generalnog misljenja auto zajednice vezanog za konkretni model.steva_anya napisao:[mention]Kuzmanovic[/mention]
to je makar lako utvrditi pretragom stranica koji se bave automobilima, foruma, profila na drustvenim mrezama, yt kanalima i komentarima pratioca istih.
Ti si sve ovo pratio i analizirao pa znas stavove?