Pricam danas sa Makedoncem i komentarisemo BMW 530d i on se slozi sa mnom kako mu je registracija skuplja u odnosu na manje kubikaze. Pitam ga ja koliko je kod vas, kaze on - oko 300€. Reko', ne znas ti sta je skupo...
Prvi VW Arteon koji sam video bio je u ovoj boji. Odlicna boja.Onaj Golf iz oglasa je banana zut. Dupe i oko.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Meni je ova boja fantasticna, ko se setio svaka mu cast. Ja sam je prvi put video na golf 4, eto taj b5 passat i dalje izgleda kao nov. Boja vredna doplate.
Meni deluje kao da oboje vrata nisubu vinkli sa ostatkom auta. Gledam po onim hrom lajsnama. Ipak je crn auto pa ne vidim druge delove auta kako su uklopljeni.
Drugar se nasalio da ovi skupljaju polupana kola sa Nürburgringa, posto imaju dosta sportskih modela koji su generalno retki na nasim ulicama. Ne bi me cudilo da ispadne polu-istina.
Cuo sam da su dobra auta, dozvoljavaju sve provere imaju i svoj slep na placu pa da se vozi u neki servis. E sad to mi je rekao lik koji je gledao auta kod njih nije licno moje iskustvo..
Heineken napisao:Cuo sam da su dobra auta, dozvoljavaju sve provere imaju i svoj slep na placu pa da se vozi u neki servis.
Super ako je tako. Tako i treba da se radi posao. Ja svaki put zveram ka placu kad prolazim auto-putem u onog crvenog TTa kabria parkiranog ispod pesackog nadvoznjaka.