Skoro sat vremena, 30ak minuta cekali policiju, onda 20ak minuta sto smo seli u kafic na pumpi i popunili evropski, dali podatke, alkotest itd.
Sad posle rucka zovem dunav osiguranje u ns, kazu da dodjemo sa oba auta u ns iako je ovo u kraljevu, kada smo rekli ne moze drugi auto da dodje onda kazu da procenitelj ne moze da slika i da ne smemo da popravljano dok ne dobiju zapisnik policije.
Tj. Sluzbenu belesku posto uvidjaj nije radjen jer je i policija rekla da nema potrebe.
Resice se nedelju dve kasnije, ali odsad za svaku glupost ima da insistiram na ful uvidjaju makar ga iz svog dzepa placao posto evropski ocigledno sam po sebi nista ne vredi.
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Meni bio full uviđaj, sve sa povređenima i išla krivična protiv krivca. Pa evo 5 godina kasnije još mi nije isplaćena šteta. Nedelju, dve, kasnije je baš optimistično.
Saša napisao:Neki dan sam probao Zaječarac pšenično, dopada mi se, pitko, nije gorko... Liči na moj omiljeni Erdinger.
Ja odavno ne pijem klasicno pivo (sem stele i nektara). Pio sam crno godinama, posle presao na psenicno. Mnogo dobra stvar, a Zajecarci nisu ispalili i napravili su dobro psenicno.
Mene je bas na sličan način, rekao bih na osnovu tvojih slika, udario neko ko je bio osiguran kod Dunava. Kao ne treba policija, fazon ko zove tom se odbija tako nesto. Mi lepo sacinili evropski, medjutim u dunavu tražiše da dodjemo obojica lično (ne sećam se da li i sa kolima). Dakle, jbs izveštaj, imao sam utisak da se ovaj posle mogao predomisliti. Uplata je bila relativno brzo (tako 2 nedelje), a bila je i opcija u servis po njihovom izboru i servis po mom izboru (ali tu valjda bude zatezanja oko cene).
Ma nisam ti ja neki naročit pivopija, popijem čašu piva uz ručak i to je to. Druga mi najčešće već ne prija, koja god da je. Bitno mi je samo da je pitko, da nema previše gorčine i Zaječarac pšenični tu takođe prolazi. No Erdinger točeno samo klizi, popijem i dve krigle lagano uz dobar ručak..