Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Ulazimo, postepeno, par hiljada mesecno.
Drugar cekao 48h da udje u Hr sa kamionom pre par nedelja.
Sta znam, meni je Metro oduvek bio kull, pogotovo sto kod nas radi 24h, tako da sam veliku kupovinu uvek obavljao ili u Metrou ili u Tempu posle ponoci kad nema nikoga.
Drugar cekao 48h da udje u Hr sa kamionom pre par nedelja.
Sta znam, meni je Metro oduvek bio kull, pogotovo sto kod nas radi 24h, tako da sam veliku kupovinu uvek obavljao ili u Metrou ili u Tempu posle ponoci kad nema nikoga.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni je Metro u početku bio odbojan. Osim ribe petkom.
Sada je asortimanom bliži ostalima, manje je proizvoda ala Lidl. Nema gužve. Svira Metallica
Svejedno, ušao sam 2x za nedelju dana, potrefilo se da sam bio ispred kada mi je trebalo nešto (Vidikovac i Krnjača). Bolje no ranije, kako napisah uznad, ali verovatno da opet neću ići ko zna do kad. Jednostavno mi nije prijatan za kupovinu.
T-T
Sada je asortimanom bliži ostalima, manje je proizvoda ala Lidl. Nema gužve. Svira Metallica

Svejedno, ušao sam 2x za nedelju dana, potrefilo se da sam bio ispred kada mi je trebalo nešto (Vidikovac i Krnjača). Bolje no ranije, kako napisah uznad, ali verovatno da opet neću ići ko zna do kad. Jednostavno mi nije prijatan za kupovinu.
T-T
Testenine, zejtin vec rano ujtro nestali, kao i tunjevina.
Podseca me blago na 90te u Srb...
A do juce sve bilo ok, kako raste broj ljudi po okolini...

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk

Podseca me blago na 90te u Srb...
A do juce sve bilo ok, kako raste broj ljudi po okolini...

Broj ljudi ili panika zbog korona? To su namirnice koje mogu da stoje.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Vrv panika.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Mi smo imali madjarsku karticu za Metro, ista prica je ranije bila i tamo, nema to veze sa nasom zemljom.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Predostroznost, jer je vise od hiljadu ljudi u kucnoj izolacij u okolini, znaci osnovne namirnice i lako za pripremu da se ima, za svaki slucaj da se izdrzi jedno vrwme bez supermarketa.
Evo kako izgleda u DE trenutno.
Malopre bilo na vestima, u Bonu je radnica u boravku u skoli dobila virus, i jutros su zvali roditelje svih 185 ucenika skole iz kriznog staba, i zabranili im izlazak iz kuce na dve nedelje, i njima i svim clanovima njihove porodice.
Ovo je veliki logisticki problem, jer ukoliko nemate nekog voljnog da vam donese namirnice ispred vrata, eto izazova.
Malopre bilo na vestima, u Bonu je radnica u boravku u skoli dobila virus, i jutros su zvali roditelje svih 185 ucenika skole iz kriznog staba, i zabranili im izlazak iz kuce na dve nedelje, i njima i svim clanovima njihove porodice.
Ovo je veliki logisticki problem, jer ukoliko nemate nekog voljnog da vam donese namirnice ispred vrata, eto izazova.
Prilicno sam siguran da nisu mogli bilo kome da zabrane da izlazi iz kuce 

Pa jel si bre gledao ratne filmove
Mogu i te kako, to se zove "zamoliti"
Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk

Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
Ma profesionalna dezinformacija kod Stefana.

- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Nista bolja situacija nije ni u Beču.Pocelo je bunkerisanje jos pre nekoliko dana, ima nestasice odredjenih proizvoda ali logistika im jos uvek funkcionise.
Inace da se nadovezem na ovo sto je @ikac2000 napisao,najgore je sto ce doci do lancane reakcije jer ce naprimer zatvoriti i firme gde su radile osobe koje su zarazene virusom.
A sto se tice zabrane izlaska veoma lako mogu to da rese,izglasa se novi zakon preko noći.
Ministarstvo zdravlja je još prošle sedmice objavilo da se preporučuje da se obezbede namirnice za 14 dana
Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
Inace da se nadovezem na ovo sto je @ikac2000 napisao,najgore je sto ce doci do lancane reakcije jer ce naprimer zatvoriti i firme gde su radile osobe koje su zarazene virusom.
A sto se tice zabrane izlaska veoma lako mogu to da rese,izglasa se novi zakon preko noći.
Ministarstvo zdravlja je još prošle sedmice objavilo da se preporučuje da se obezbede namirnice za 14 dana
Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
Kod mene nikakve panike po prodavnicama
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Gde da nadjem ovo, iz gramofona je (Osram 24 30/1 piše na njoj)
- Prikačeni fajlovi
-
- Capture.JPG (20.26 KiB) Pogledano 2079 puta
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Osram 2341 je oznaka
24-30v 1w W2x4,6D
Ako ti nešto znači u potrazi
T-T