Dobro veče
Re: Dobro veče
Zahvaljujem.
Krenem sa posla i zateknem ovo na autu...
I naravno raspali klio parkiran pored.
Da li je realno da su ljudi ovakvi idioti...
Kakve su sanse da se ovo ispolira?

I naravno raspali klio parkiran pored.
Da li je realno da su ljudi ovakvi idioti...

Kakve su sanse da se ovo ispolira?
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG-20200302-WA0012.jpg (36.68 KiB) Pogledano 2364 puta
Zoves policiju sledeci put kada zateknes na licu mesta.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
I meni isto tako, vise puta. Oguglao sam, ljudi su debili.
- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
Dobro veče
Kako dokazati policiji da je on?Xepoj87 napisao:Zoves policiju sledeci put kada zateknes na licu mesta.
Meni se dva puta desilo da me neko u vozaceva vrata lupi samo dok sedim u kolima. Jednom sam sedeo uredno parkiran na parkingu a drugi put stajao u koloni u jednosmernoj ulici, vozila parkirana sa leve strane i gospodja sa muzem, ulazila na suvozaceva vrata koja su do ulice, i svom se tezinom oslonila na vrata kad ih je otvarala. Muz gleda, ne zna ni on sta da joj kaze. Ko zna sta se desava kad ostavis auto negde. O cemu vise da pricamo.

Poslednja izmena od stejer u 02 Mar 2020, 18:25, izmenjeno 2 puta ukupno.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Uzmes kljuc i isparas klia.Sta kukas po forumu.
- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
A boli stojko tog sto ces da ga isaras, ima takvih ljudi jbg.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ima li neko ideju?

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Skinuta oznaka? Stoka uff
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Pokusaj kradje?
Pucao neko iz gepeka. 

Necu da se bavim time, pogotovo sto njega zabole za tu baraku verovatno, dok je ceo auto izlupan kao kanta. A pritom meni to svakako ne resava moj problem.
Bio sam do majstora, prekosutra ostavljam auto da pokusa da ga ispolira, ako ne uspe, farbace se vrata, sta da se radi...
Najvise mi je zao sto bas vodim racuna o tome, auto nikada ne ostavljam na parkingu, vec ga uvek guram negde u stranu, medjutim eto nasao se pacijent.
Dobro sto ga nisam video danas, udavio bih ga.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Nemoj farbati vrata zbog toga, nikako! Ovo sa slike moze da se ispolira vecim delom. Kako god da ispadne posle poliranja, trag ces videti sa udaljenosti od 1 metar, a farbana vrata ima sanse da vidis i sa 100 metara.
Pre par dana moja zena parkirala svoj auto pored mog. Ja prebacim decije sediste u moj auto i sad cemo da idemo u NS da iskuliramo jer je bio lep dan. Samo sto sam upalio auto, cerka pizdi hoce da mama sedne s njom nazad. Zena otvara vrata, raspali svom snagom mojim vratima u njen auto, ozulja farbu na njenim vratima i naravno na rubu vrata mojih kola. Na njenom autu bas bas sjebe situaciju. Znaci sah mat pozicija, em znam ko je ozuljao vrata em joj nista ne mogu. Iskulirao sam celu pricu, nisam hteo da mi propadne dan.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ja isto bas pazim na auto(ovaj glavni da se tako izrazim), i sa tim se opterecujem bas zestoko.
Caddy sam ostavljao gde sam stizao, nisam siguran da me je ikad iko pipnuo , neverovatno. Da li je sreca, ili debeo lim pa se ne vidi(u sta sumnjam), ali pre bih rekao opustenost. Ali dzabe, jace je od mene da parkiram gde stignem skuplji auto
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
Caddy sam ostavljao gde sam stizao, nisam siguran da me je ikad iko pipnuo , neverovatno. Da li je sreca, ili debeo lim pa se ne vidi(u sta sumnjam), ali pre bih rekao opustenost. Ali dzabe, jace je od mene da parkiram gde stignem skuplji auto
Послато са SM-G973F помоћу Тапатока