Automobil od 15-17k eura
Re: Automobil od 15-17k eura
..kad vec nije nemac 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
14.925 sa ukljucenim Color Paketom (Automatski klima uređaj + automatski brisači + Kontrola proklizavanja + dinamička kontrola putanje vozila)nixa napisao:Fluence 1.5dci 90ks Color Edition je 14,775
ili 15.925 to isto sa 110KS
Ili MEgane GrandTour 110dci Dynamic + Paket COMFORT (Renault kartica ""Slobodne ruke"" + automatska parkirna kočnica + kontrola pritiska u gumama + Pomoċ pri kretanju na uzbrdici ); Paket NAVI+KAMERA (Navigacioni sistem Carminat TomTom + Karta Evrope + Kamera za pomoċ pri parkiranju nazad + Senzori za pomoċ pri parkiranju napred i nazad); Dodatno zatamnjena zadnje i bočna stakla; Rezervni točak normalnih dimenzija = 17756€
Jeste preko nategnutog budzeta, ali ima svasta od opreme, i iako ne znam sve detalje oko finansiranja, i ako Renault dolazi kao opcija, probao bih da ih metodom "mahanje kesom" odoborvoljim da spuste cenu, iako je ovo spustena cena na akciji...
---------
http://weltauto.rs/weltauto/rs/LIST/WA! ... st.htm&ml=
Ima i ESP

ili za 14k http://weltauto.rs/weltauto/rs/LIST/WA! ... st.htm&ml=
---------
Ima i Cruze 2.0D na akciji, kao i Fiat Bravo sa dosta opreme, ali Koreja i Italija nisu u igri, zar ne?
Da me ne shvatite pogresno, ne odgovaram coveka od Mazde. I ja glasam za istu

Kad već nije Honda ili drugi japanski benzinac (npr Lancer) onda nek je Mazda 

Svratio sam danas i do Inoto-Mitsubishi-ja. Nemaju lancer sedan, nemaju NIJEDAN dizel u ponudi. Imaju lancer sportback koji mi je mnooogooo ruzan i teski je plastikaner. Ubedjivali su me naravno kako on trosi kao upaljac u gradu ali benzinac meni definitivno ne igra ulogu pogotovo sto nema teorije da trosi malo.
Po meni si napravio odlican izbor sa Mazdom 

Ako si se odlucio za Mazdu-kupuj 

moje misljenje je da uzmes audi a4 2.0tdi sa 140-170ks do 1-2 godine starosti i da je i do 100k km, je ekstra ponuda, jer nema bagova ni na motoru, trapu i turbini. A ispod 18000e imas i lufta. gepek je ogroman, odlican za duza putovanja, jos uvek akutelan model. ovaj najnoviji fl je malo razlicit samo na dnu prednjeg branika ostalo sve isto.
jos jedan glas za mazdu 3 (mada je audi po meni totalno druga prica), drugar vozi bas tu mazdu 1.6 hdi, prosle godine je kupio, presao 20-ak hiljada, tada je nova bila cini mi se 17k, evo do dan danas, apsolutno bez ikakve greske, prezadovoljan je autom i nije se pokajao ni jednog trenutka. svuda prostora dovoljno, gepek ogroman, udobna. malo me nerviraju oni displeji sto su razlicitih boja osvetljenja, nije mi jasan taj fazon. i parking senzori imaju iritirajuci zvuk koji kako on rece ne moze da se utisa. sedista su onako malo osetljivog materijala, moraju da se cuvaju. ima fantasticne alu felne fabricke u ponudi. ako se setim jos necega napisacu.
Ma jos bolje da uzme A8 sa 200kkm 
Sto se mene tice razmisljanje ti ide u dobrom pravcu ali detaljno pregledaj i isprobaj tu Mazdu.
Bojim se da kvalitet nece da zadovolji nekog ko je do skoro gledao Mecku, pored toga taj sedan je malo onako...cudan.
Ja sam gledao Mazdu 3 MPS i Giuliettu QV. I ako su performanse i cena definitivno na strani Mazde, Alfa je po kvalitetu izrade premium za nju.
Ne znam zasto si iskljucio staru B klasu koja je po mom misljenju cak i lepsa od nove.
Za te pare mozes u DE da uzmes godinu-dve staru sa smesnom kilometrazom i junge sterne garancijom...

Sto se mene tice razmisljanje ti ide u dobrom pravcu ali detaljno pregledaj i isprobaj tu Mazdu.
Bojim se da kvalitet nece da zadovolji nekog ko je do skoro gledao Mecku, pored toga taj sedan je malo onako...cudan.
Ja sam gledao Mazdu 3 MPS i Giuliettu QV. I ako su performanse i cena definitivno na strani Mazde, Alfa je po kvalitetu izrade premium za nju.
Ne znam zasto si iskljucio staru B klasu koja je po mom misljenju cak i lepsa od nove.
Za te pare mozes u DE da uzmes godinu-dve staru sa smesnom kilometrazom i junge sterne garancijom...
trojanac napisao:Znači, ne verujem.

Sta znam ta "stara" B klasa mi je nekako... ruzna. Nekako mi je kockasta, lici na neki mini-van i mislim da je nema mladje od 2010. a rekao sam sebi da necu da dajem 17k evra za polovan auto star dve godine. Ok mi je test vozilo, jer je to SKORO pa novo, nema 0 km na satu ali je zato (mazda konkretno) skoro 2.500 eura jeftinija od nove a stara je 8 meseci za 9.000km. To je po meni ok.
Floyd napisao:Ma jos bolje da uzme A8 sa 200kkm