Corona virus
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Corona virus
Ovo i jeste rat, samo ne biraju svi isto oružje. Videćemo kako će ko proći. Italijani se približavaju broju od 1000 mrtvih. Što je ogroman broj bez obzira što ih ima 60 miliona.
Sent from my HTC Desire 12 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Meki karantin koji su zagovarale EU zemlje, tj impotentni odgovor, je skunut sa stola, bar za Italiju.
Svedoci smo nepojmljivog.
Nasa velika sreca je sto je Italija ovako brzo pukla, i sto cemo morati hteli ne hteli da sledimo okolne zemlje sa merama, koje inace ne bi donosili na vreme.
I dalje fale bitne kockice u slagalici, sto Italija, sto, toliko brze i jace od zemalja pored? Manje vise sve su pune turista...
Kao da ima neko dodatno gorivo koje dodaje vatru na pozar.
Svedoci smo nepojmljivog.
Nasa velika sreca je sto je Italija ovako brzo pukla, i sto cemo morati hteli ne hteli da sledimo okolne zemlje sa merama, koje inace ne bi donosili na vreme.
I dalje fale bitne kockice u slagalici, sto Italija, sto, toliko brze i jace od zemalja pored? Manje vise sve su pune turista...
Kao da ima neko dodatno gorivo koje dodaje vatru na pozar.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Mi veceras izasli u grad (Amsterdam) a ono na svakom uglu grupe Italijanskih turista
Cik cak bezanje
... Kod nas i dalje maksimalno opusteno sve... Nasao sam brasno i najveca razlika je sto svi na kasama imaju rukavice i ne dozvoljavaju direktni kontakt.. Bas su disciplinovani... Inace cim se izadje iz Amsterdama radnje su ekstra pune...

Iran ima bolji odnos u umrli - ozdravljeni od Italije.trojanac napisao:Ovo i jeste rat, samo ne biraju svi isto oružje. Videćemo kako će ko proći. Italijani se približavaju broju od 1000 mrtvih. Što je ogroman broj bez obzira što ih ima 60 miliona.
Evo bata podaka po zemljama, mada je neko vec kacio neki link.
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps ... 7b48e9ecf6
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Iranske podatke niko ne uzoma kao relevantne...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Pogledajte BBC video.
BBC News - Coronavirus: Iran death toll rises as virus spreads
https://www.bbc.co.uk/news/world-51840467
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
BBC News - Coronavirus: Iran death toll rises as virus spreads
https://www.bbc.co.uk/news/world-51840467
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne znam zasto su to napisali, vrv greska, sobzirom da nije istina. Kina vec danima ima ispod 50 zarazenih dnevno, sto je dobra vest.
Inace ovaj sajt je odlican da se prate svi podaci vezano za Covid-19
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Snalaze se ljudi.

Moja firma je vec propisala rad od kuce. Jos od danas ko hoce ali obavezno je od sledeceg ponedeljka pa naredne dve nedelje. A ako bude potrebe da se i produzi rad od kuce.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kod mene je to neizvodljivo čak i za direkciju. Samo mali broj njih bi mogao da radi od kuće. A pošto je većina u kancelarijama, onda mora biti i moje odeljenje. No džabe da se i ja izolujem, supruga radi u direktnom kontaktu sa ljudima. Šta bude biće.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Zatvara se granica u B. Palanci u 7 :00. Tako mi rekose sad carinici koji rade na prelazu Batrovci. Ako lazu mene lazem i ja vas
http://ekonomskevesti.com/privreda/srbi ... a-prelaza/
Srbija: Zatvorena 44 manja i povremena granična prelaza
Vlada Srbije je odlučila da od 12. marta sav medjunarodni putni saobraćaj preusmeri na glavne granične prelaze.
Privremeno su zatvorena 44 manja i povremena granična prelaza, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.
.....
Nisam uspeo na sajtu Vlade da nađem spisak, možda se neko snađe bolje od mene.
Srbija: Zatvorena 44 manja i povremena granična prelaza
Vlada Srbije je odlučila da od 12. marta sav medjunarodni putni saobraćaj preusmeri na glavne granične prelaze.
Privremeno su zatvorena 44 manja i povremena granična prelaza, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije.
.....
Nisam uspeo na sajtu Vlade da nađem spisak, možda se neko snađe bolje od mene.
Ajde jbt, nemoj da panicis ko pickica, nego se ponasaj odgovorno.sasha015 napisao: 11 Mar 2020, 14:40Ti slusaj predsednika,popi ljutu ,operi ruke i pravac u gradski prevoz ili soping mol...nikaragva napisao: 11 Mar 2020, 12:06 Pustite struku da radi svoj posao i slusajte sta vam kazu.
Pustite twitter, viber i ostale prenosioce, uglavnom, gluposti.
Upsss,nemoj u prevoz,zajebano.
Ups nemoj ni u shoping mol,mozda nisi cuo,da ti sapnem,niske doze virusa su nadjene u klima uredjajima bolnica.I nekih javnih ustanova.Ne bih reskirao.
Mozda je ipak najbolje soping u Italiji,jer virus postoji samo na fejsbuku....
Kakva doza neinformisanosti na forumu.
Napustam vas.Ako bude izolacije,pisacemo...
Ako ti je predsednik struka, onda jbg.