Misliš na diktatora?nick79 napisao: 13 Mar 2020, 12:19Jaksa bar ti kao mod (doduše na drugom forumu) treba da ceniš moj pokušaj da budem koliko toliko politički korektanjaksa napisao:1) cena
2) da
3) vidi 1 i 2
4) "neko"i da ne imenujem tog "nekog".
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Corona virus
Re: Corona virus
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Ja sad tek vidim, kako je u ovoj Italiji umrlo preko iljadu ljudi, ko da su zemlja trećeg sveta, wtf? Na b92 piše ''U Italiji je do sada potvrđeno 15.113 slučajeva koronavirusa, a 1.258 ljudi je preminulo.'' pa ovo je bruka % 
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sve zemlje u Evropi su podpacile u suzbijanju virusa. Em su ljudi neozbiljni, em drzave takodje. Treba uciti od Singapura i Hong Konga, oni jedva imaju slucajeve jer su rigorozno od pocetka krenuli u akciju. Juzna Koreja ima mnogo slucajeva ali samo 67 umrlih i takodje rigorozno testira i prati sve.
Kina iako na pocetku su muljali su na kraju izasli kako treba, i evo sad imaju 10 novih slucaja dnevno. Evropa je mogla da nauci od njih mnogo ali nije nista. Krenulo je u Italiji, i onda se rasirilo po celoj Evropi. A sve zemlju su to docekla do mojega.
Kina iako na pocetku su muljali su na kraju izasli kako treba, i evo sad imaju 10 novih slucaja dnevno. Evropa je mogla da nauci od njih mnogo ali nije nista. Krenulo je u Italiji, i onda se rasirilo po celoj Evropi. A sve zemlju su to docekla do mojega.
Pa malo se informisite, u italiji je ratno stanje, procao sam sa drugarom italijanom malopre,
Stim sto Italija jos nije dosla do klimaksa.
Recite vasim matrocima da sede kuci.
A i vi redikujte socijalne aktovnosti koliko mozete.
Evropa je isla na varijanti preguracemo usput da ne pukne ekonomija, i sad posmatramo ovu tugu na par sati od nas.
Stim sto Italija jos nije dosla do klimaksa.
Recite vasim matrocima da sede kuci.
A i vi redikujte socijalne aktovnosti koliko mozete.
Evropa je isla na varijanti preguracemo usput da ne pukne ekonomija, i sad posmatramo ovu tugu na par sati od nas.
Poslednja izmena od Bax u 13 Mar 2020, 14:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
U Slo juce 89 primera, danas 141 potvrdjenih a ko zna koliko je onih koji nisu ni testirani. Jer od danas oni sa blažom simptomatikom ostaju kuci, ne testiraju se a u bolnicu odlaze samo oni sa tezim simptomima.
Moja koleginica se iznervirala Holandskom ravnodusnoscu
Ako nista drugo ima da proizvodimo sve za sve sledecih par nedelja 
- Prikačeni fajlovi
-
- virus.jpg (69.7 KiB) Pogledano 2901 put
Neko je procenio da su jeftiniji ljudski životi od cene koju bi ekonomija trpela.Bax napisao: 13 Mar 2020, 14:32 Evropa je isla na varijanti preguracemo usput da ne pukne ekonomija, i sad posmatramo ovu tugu na par sati od nas.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... -the-worst
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
U disu na akciji
Uzeo dva komada

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Uzeo dva komada

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Izgleda da je ministar Šarčević zatvorio svoju privatnu školu zbog virusa, a nije zatvorio državne, i još navodno preti da će da kazni sve direktore koji su zatvorili svojevoljno škole.
Pa evo, Puzo ko bi napravio taj virus?trojanac napisao:To mi ne možemo nikad saznati. Manite se teorija zavere, politike i slično. Dajte konkretne, proverene, podatke i informacije.Puzo81 napisao: 12 Mar 2020, 14:01 Jesi ubeđen da je od slepih miševa ili je pak napravljen negde u laboratoriji pa pušten baš na vreme?
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Iluminati 
Tipujem na Engleze ili Amere, nema ko drugi. Nekonvencionalan način ratovanja...
Mi danas maske i rukavice, upario sam se haos. Od koleginice brat vratio se iz IT, ima temp bez kašlja, nije otišao da se testira.
Tipujem na Engleze ili Amere, nema ko drugi. Nekonvencionalan način ratovanja...
Mi danas maske i rukavice, upario sam se haos. Od koleginice brat vratio se iz IT, ima temp bez kašlja, nije otišao da se testira.
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Koliko čujem, u toj skoli (Rudjer Boskovic) dva roditelja i nastavnica španskog su pozitivni na C. Tako su saznali roditelji djaka, navodno.Ikac napisao:Izgleda da je ministar Šarčević zatvorio svoju privatnu školu zbog virusa, a nije zatvorio državne, i još navodno preti da će da kazni sve direktore koji su zatvorili svojevoljno škole.
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
To ne znaci da su digli ruke, vec da vise ne mogu da prate lanac infekcije, nastao je takozvani Community Spread, i da su presli u narednu fazu minimizovanja posledica.Heinz napisao:Neko je procenio da su jeftiniji ljudski životi od cene koju bi ekonomija trpela.Bax napisao: 13 Mar 2020, 14:32 Evropa je isla na varijanti preguracemo usput da ne pukne ekonomija, i sad posmatramo ovu tugu na par sati od nas.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... -the-worst
Takav plan imaju sve zemlje, cilj je sprecavanje kolapsa zdravstvenog sistema.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
i da ne imenujem tog "nekog".