Corona virus

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Re: Corona virus

Post od Geza »

Supernova misli na vas: OTKLJUČAVA sve kanale!
https://mondo.rs/Zabava/TV/a1295310/Sup ... anale.html

Za sve svoje korisnike, kablovski operator Supernova je odlučio da zbog trenutne situacije u vezi sa epidemijom korona virusa otključa sve kanale do kraja aprila!

Niko od nas nije planirao situaciju koja je nastala širenjem korona virusa, međutim i u takvim vremenima ipak ima nešto dobro.

Kako ćemo ovih dana, neplanirano, više vremena provoditi u našim domovima, zajedno sa našim bližnjima, dobro staro mesto okupljanja biće upravo ispred naših TV uređaja.

Supernova je upravo zato rešila da obraduje sve svoje korisnike i do kraja aprila omogući im praćenje svih televizijskih kanala iz svoje ponude.

Ovim gestom želimo da obradujemo građane širom Srbije i na taj način skrenemo im misli sa krizne situacije koja nas je sve poprilično zabrinula. Ovo je takođe idealan trenutak da se zajedno sa porodicom i prijateljima podsetite nekog dobrog filma ili serije, a Supernova će i to omogućiti otključavanjem usluge Video klub.

Supernova kao i uvek misli na svoje korisnike i sada im omogućava da vreme kod kuće provedu uz kvalitetan televizijski sadržaj. Sve što je potrebno jeste da se udobno smestite u vaše fotelje i samo kliknete daljinskim upravljačem.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Imali su pola miliona zrtava ukupno.

Sent from my Redmi 7A using Tapatalk

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
meidling
Reactions:
Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
Garaža: Volvo XC90 II D4

Post od meidling »

Novosti u AT sa danasnje konferencije za stampu su da su od ponedeljka zatvorene skole za sve uzraste a ne samo za decu stariju od 14 godina.Restorani smeju biti otvoreni samo do 15 h.Apoteke,prehrambene prodavnice,drogerije nastavljaju normalno sa radom do daljnjeg.Inace u prodavnicama je haos,danas sam isao u Penny posle posla i nisam kupio bas nista jer i nije imalo sta za kupiti.Evo slika iz Lidla koje mi je jedan drug poslao danas.Podseća na Srbiju početkom 90-tihSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk

Volvo XC90 II D4
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Italija ima 60 miliona stanovnika, umrlo im je 0.002%

Sve im je blokirano. Svaki dan sam u kontaktu sa kolegama na severu, u Beneventu i Siciliji.
Ljudi su u teskoj panici. Kao film u kome zombiji dolaze. Tako ce im biti do aprila ili prve nedelje aprila.

Sam virus ne donosi smrtnost kao virus gripa, ili neka druga oboljenja.

Na racun ove situacije desavaju se makro i mirko ekonomski kolapsi. I na racun toga se prave teorije zavere, od kojih neke deluju logicno ali su nerealne.

Po meni, bolje Srbija da blokira sve na 15 dana do aprila nego da se rizikuje.

Imamo strucnjake sigurno, samo bi ja eliminisao onog Nestorovica i zabranio mu bilo sta da kaze nakon onog lupetanja od pre par dana. Zakopao sw covek nacisto, a vidim ga i dalje na TV iza Loncata i Kona.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Apropo gripa i smrtnosti, na videu iznad je lepo objasnjeno, mada ce to sve da se zna na kraju.

Juce je CDC objavio da je smrtnost nekoliko puta veca od gripa.

Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk

Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Apropo sumanute kupovine wc papira... Nije Korona stomacni virus, zaboga...

Bio sam u Tempu, deseti na kasi, pola sata cekanja. Prolom i Rosa vodu ogranicili na po jedno pakovanje, brasno 6 kg... I jos svasta. Zbog kretena sam morao da ostavim dva od tri pakovanja vode, sto mi je godinama nedeljna potreba.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Njihove procene su da je smrtnost ~1% najverovatnije. Sto je 10 puta vece od gripa, koji je 0.1%. Zvanican CFR trenutno je 3.4% ali kazu da jos nema potpunih podataka da bi se sa sigurnoscu reklo, kao i da vrv svuda ima vise zarazenih od onih koji su detektovani.

Svakako, koliko god da je, ne treba olako shvatiti jer onda bude kao u Italiji, kolaps zdravstvenog sistema i sad oni imaju 1200 mrtvih na 17.000 obolelih. A npr J. Korea na 8.500 obolelih, 67.

@Sloba Ljudi su debili. Ta panicna kupovina svega je i razlog za nestasicu. Da svi kupuju normalno, bilo bi dovoljno svega.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Delim Stevino misljenje, Nestorovica mora trajno da skoni, i odma da se kaze narodu sta je i kako, te koji je plan, te koliko moramo da se izolijemo da ne udjemo u Italo scenario. Ali posto se to ne desava svako ce na kraju uzeti sudbinu u svoje ruke...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

jos da je nasred price skinula dzemper.... :o
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

U vezi toalet papira je logika kao i kod hrane. Ako se više osoba u jednom domaćinstvu razboli, više osoba će sedeti unutra i obavljaće svoje potrebe češće. Naravno, ima uvek preterivanja.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
gazza
Banned
Reactions:

Post od gazza »

u vezi nestašice toalet papira ja ću sa zadovoljstvom preći na azijsko muslimanski princip, tuš baterija mi je blizu šolje. sto puta prijatnije i higijenskije nego tariguz.

:rofl:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Posetite www.garaza.rs !
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Nema nista gore od panike, evo prve komsije ne znaju gde udaraju jbt. U BG i NS lezi preko dve hiljade bolesnika zarazenih koronom, a AV laze i skriva od naroda. Imaju oni doktore rodjake u SM ( imaju stvarno samo ne mogu da verujem da su im oni to rekli) Desetine su umrle bla bla bla.. Ja samo se pozdravio i otisao u svoje dvoriste.
gazza
Banned
Reactions:

Post od gazza »

Mogu misliti šta pričaju o migrantima...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:

Post od Geza »

Slika Slika
Zaključana tema