DasAuto napisao:Gledam Antonov sletio u NY a u medijama ovdje u Svedskoj ni rijec. Trazio po guglu, nema ni na CNN, ni na ABC News.
Dali je to realno hahaha. Razumijem da je to propagandni rat ali pomoc je pomoc pa i kupljena.
A na Twitter demokrati i drugi PRO NATO su naravno ogorceni jer je pomoc stigla. Koje budale......
Evo moj prijatelj u Beogradu juce preminuo u 46toj od korone.... Programer.... Strasno, bio pre 4 godine kod mene u Amsterdamu i kada sam bio pocetkom marta u Beogradu nisam stigao da ga pozovem.... Nemam reci.... Lezao 7 dana na aspiratorima...
Na jednoj ili dve konferencije koje sam ja pratii nisu rekli, ne znam da li su naknadno, ali svejedno, taj podatak ne znaci nista jer evo, koliko ovde ljudi na forumu ima povisen pritisak i pije terapiju za isti?
Jel vam to padne na pamet kada se kazu pridruzene bolesti?
Za takav zakljucak i analizu au potrebne informacije kojih prosto nema.
Ne kazem da nije tako, al kazen da to odavde ne mozemo znati.
ljuba napisao: 02 Apr 2020, 19:27
Evo moj prijatelj u Beogradu juce preminuo u 46toj od korone.... Programer.... Strasno, bio pre 4 godine kod mene u Amsterdamu i kada sam bio pocetkom marta u Beogradu nisam stigao da ga pozovem.... Nemam reci.... Lezao 7 dana na aspiratorima...
Pa je l' imao još neki problem pored korone?
Nisu na svim konferencijama govorili, ali jesu na dosta o tome ko je umro i da li je imao još neko stanje....