OK, ti znas sta je za tebe najbolje...probaj tu Mazdu, detaljno zagledaj kvalitet izrade (razlikuje se mnogo od Merca) pa ako ti sve odgovara onda kupuj.nenad.fil napisao:Sta znam ta "stara" B klasa mi je nekako... ruzna. Nekako mi je kockasta, lici na neki mini-van i mislim da je nema mladje od 2010. a rekao sam sebi da necu da dajem 17k evra za polovan auto star dve godine. Ok mi je test vozilo, jer je to SKORO pa novo, nema 0 km na satu ali je zato (mazda konkretno) skoro 2.500 eura jeftinija od nove a stara je 8 meseci za 9.000km. To je po meni ok.
Sto se cene tice, ne znam sta da ti kazem jer nisam upoznat sa situacijom u Srbiji.
Na zapadu daju veci popust za test modele...toliki je otprilike za vozila sa lagera.
Samo da se osvrnem na Merca i ako kazes da ti se ne svidja stara B klasa.
Moze za 17ke da se nadje 2011 godiste i to tzv. Junge Sterne.
To su vozila koja prodaje direktno Mercedes a ne neki turci i arapi...auta su potpuno proverena a cak su i evetualna ostecenja sanirana.
Prodavac je duzan da ti da sve informacije o autu (da li je imao velike kvarove, bio udaran, ko ga je vozio i sl.) a sama prodaja je slicna kao za nove automobile.
Imaju velike, moderno uredjene salone te kad prvi put udjes a ne znas o cemu se radi, pomislio bi da su svu apsolutno novi.
Evo ti jedan primer da skontas o cemu pricam...
http://e-services.mercedes-benz.com/dsc ... 02219GJ534