Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Koliko sam srećan što ne moram više da se bahćem sa tim pc suitom. Nije radilo kako treba ni kada je praktično svako živ nosio Nokiju.
I da se pohvalim da sam nabacio SGS3 iako sam relativno skoro uzeo S2 koji mi je ispunjavao apsolutno sve potrebe, ali pojavila se ponuda koju nisam mogao da odbijem.
Što se tiče trojke, vidi se razlika quad core vs dual core - leti kao besno to. Ogromno razočaranje je phone aplikacija tj poziv i pretrava po imeniku. Naime, ne pretražuje drugo ime u kontaktu već samo prvo, to je na desire S radilo savršeno, a ovde ako npr imate više ljudi sa istim imenom i prezimenima, morate dobro da istapujete ekran da dođete do poziva. Stvarno, neverovatno mi je to.
I da se pohvalim da sam nabacio SGS3 iako sam relativno skoro uzeo S2 koji mi je ispunjavao apsolutno sve potrebe, ali pojavila se ponuda koju nisam mogao da odbijem.
Što se tiče trojke, vidi se razlika quad core vs dual core - leti kao besno to. Ogromno razočaranje je phone aplikacija tj poziv i pretrava po imeniku. Naime, ne pretražuje drugo ime u kontaktu već samo prvo, to je na desire S radilo savršeno, a ovde ako npr imate više ljudi sa istim imenom i prezimenima, morate dobro da istapujete ekran da dođete do poziva. Stvarno, neverovatno mi je to.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Ovaj moj Telenor Smart HD (Alcatel OT-995) uopšte nema pretragu po kontaktima, da ne poveruješ. A ima je kada kreneš kucati poruku pa da odabereš koji kontakt... No može to verovatno da se promeni nekim custom romom ili kako se to već zove...
Tapatalk
Tapatalk
Instaliraj drugi dialer (exdialer, dialer one, ...)
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Ja sam na note probao slimbean i to mi je bilo ok. Mada previse crna tema. A radi kao blesavo. Onda sam ubacio rocket rom sa speedmod om i sve to lep radi, samo uz njega idu dva istovetna lunchera a ja sam se odlucio za jedan jer drugi ima ovek pomeranje slike pri skrolovanj home screena
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Instalirao sam exDialer no i on ima neke sitne mane koje mi se ne sviđaju. Izgleda da sam se previše navikao na Samsungov Touch Whizz...
Probaću još par aplikacija pa će nešto valjda ostati u telefonu. Ono što mi se baš sviđa kod ovog telefona odnosno njegove verzije Androida/launchera (ili šta je to već) što da je daleko prilagodljiviji od onog na Galaxy Ace-u, iako u oba valjda "Gingerbread"... Svašta može da se čačka, menja i instalira, odnosno podešava kako korisniku najviše odgovara...

Probaću još par aplikacija pa će nešto valjda ostati u telefonu. Ono što mi se baš sviđa kod ovog telefona odnosno njegove verzije Androida/launchera (ili šta je to već) što da je daleko prilagodljiviji od onog na Galaxy Ace-u, iako u oba valjda "Gingerbread"... Svašta može da se čačka, menja i instalira, odnosno podešava kako korisniku najviše odgovara...

Note mi definitivno poblesavio
Danas sam imao dva propustena poziva jer uopste nije zvonio a podesen na najjace.
Malopre isprobavam i ladno jednom zvoni normalno a drugi put samo pusti jedan bip i cuti.
Pored toga primetio sam da mi je prijem signala od kad sam stavio ICS generalno slabiji te u nekim delovima stana uopste nemam mrezu

Danas sam imao dva propustena poziva jer uopste nije zvonio a podesen na najjace.
Malopre isprobavam i ladno jednom zvoni normalno a drugi put samo pusti jedan bip i cuti.
Pored toga primetio sam da mi je prijem signala od kad sam stavio ICS generalno slabiji te u nekim delovima stana uopste nemam mrezu

Za to probaj onda slim bean sa xda i speedmode kernel. Ja sam po preporuci podvarkovoj odradio i na njemu je jb ne ics. A bukvalno leti.
Ma nemam ja zivaca a ni volje da se zajebavam sa custom rom-ovima.
Neverujem da cu se opet zeznuti da uzmem Samsung.
Neverujem da cu se opet zeznuti da uzmem Samsung.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mene je telefon zezao na sličan način nakon nekog reseta. Pogledaj u imeniku za taj broj šta je podešeno kao zvono. Hoće to da se razdesi, i da zvoni tipa jednom ili neki zvuk tipa klik, bez obzira šta je podešeno kao ringtone telefona. Ubio sam se dok nisam provalio.Floyd napisao:Note mi definitivno poblesavio![]()
Širim haos!
Pa fora je u tome da nema pravila koji broj zove kao ni kad ce da zvoni a kad samo da bipne.
Factory reset posle upgrade-a software-a?
Probacu...nista me ne kosta 

Ako me nesto izludjuje to je factory reset 

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Sasa,kakva je kamera na OT-995?
Na OT-990 je katastrofalna. U uslovima iole smanjenog svetla je prakticno neupotrebljiva.
Na OT-990 je katastrofalna. U uslovima iole smanjenog svetla je prakticno neupotrebljiva.