Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Ko bi rek'o da se na Porseu farovi skidaju za manje od jednog minuta. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovo mu se nikada ne bi desilo sa Meganeom II. 

Širim haos!
- Kuzmanovic

Verovatno se onda i porseu skida far da bi se zamenila sijalica, pa otud i laka kradja.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
kad se skidaju tocak i auspuh zbog zamene sijalicemethane.master napisao:Ovo mu se nikada ne bi desilo sa Meganeom II.

Malo pre otisao na pumpu da sipam gorivo i pricam za radnicima. Dosao lik veceras oko 8, sipao pun rezervoar, 8900 rsd, i otisao.
Tablice su bile rasparene sa nalepnicom na soferki (rekao radnik) i na njegov komentar "idite Vi, platite dok Vam operem soferku", posto im je bio sumnjiv, lik je odgovorio "pomeri se od auta, pregazicu te".
Naravno, ovaj se odmakao, auto je otisao i to je to...
Zvali su policiju, imaju snimak nekoliko sigurnosnih kamera, odgovor je bio "premala suma". Javili su upravi, ovi se nisu mnogo iscimali. Valjda ce pokriti osiguranje...
SAd ce biti jos gore kad pocne sneg i hladno, jakne, kape, prljave tablice, i da hoces, neces moci da ih identifikujes...
Nije da mi je zao NIS-a, niti bilo koje druge pumpe, samo mi zao sto ja placam to gorivo ko da je od zlata, a drugi sipaju i niko im nista ne moze...
Zaboravio sam da javim, Peugeot 308 koji je letos ukraden je i pronadjen posle nekog vremena. Bio je na parkingu u staroj bezaniji, sa sve klucevima u bravi i praznim rezervoarom... Nista nije ukradeno niti osteceno... Policija vratila auto vlasnici.
Tablice su bile rasparene sa nalepnicom na soferki (rekao radnik) i na njegov komentar "idite Vi, platite dok Vam operem soferku", posto im je bio sumnjiv, lik je odgovorio "pomeri se od auta, pregazicu te".
Naravno, ovaj se odmakao, auto je otisao i to je to...
Zvali su policiju, imaju snimak nekoliko sigurnosnih kamera, odgovor je bio "premala suma". Javili su upravi, ovi se nisu mnogo iscimali. Valjda ce pokriti osiguranje...
SAd ce biti jos gore kad pocne sneg i hladno, jakne, kape, prljave tablice, i da hoces, neces moci da ih identifikujes...
Nije da mi je zao NIS-a, niti bilo koje druge pumpe, samo mi zao sto ja placam to gorivo ko da je od zlata, a drugi sipaju i niko im nista ne moze...
Zaboravio sam da javim, Peugeot 308 koji je letos ukraden je i pronadjen posle nekog vremena. Bio je na parkingu u staroj bezaniji, sa sve klucevima u bravi i praznim rezervoarom... Nista nije ukradeno niti osteceno... Policija vratila auto vlasnici.
- methane.master
Eeee zato u Rusiji nema točenja dok prethodno ne keširaš na šalteru, pa makar došao sa tablicama na kojima piše СТАЛИН. 

Širim haos!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
Navodno te farove kradu odgajivači gandže u NL. 

Širim haos!
- Kuzmanovic
Zar vec? :trljamoci:
Strasno,kako kida far na Porscheu...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Mogao si i da pojasnis malo fotke, gospodine misteriozni, sad ce ljudi u pasulj da gledaju sta se zbilo?
Pa ne znam ni ja sta se zbilo 
Dosao sleper, spustio ih na sred parkinga, okrenuo se i otisao. Neki lik tu kao malo blejkao oko kola i ode i on.
Kola i sad stoje, niko se ne pojavljuje.
Komsija zvao policiju da javi, jer su kola verovatno kradena, oni rekli da ih ne zanima, nije njihova nadleznost.
edit: Floyd, jel ti se svidjaju felne?

Dosao sleper, spustio ih na sred parkinga, okrenuo se i otisao. Neki lik tu kao malo blejkao oko kola i ode i on.
Kola i sad stoje, niko se ne pojavljuje.
Komsija zvao policiju da javi, jer su kola verovatno kradena, oni rekli da ih ne zanima, nije njihova nadleznost.

edit: Floyd, jel ti se svidjaju felne?