nidza napisao: 03 Apr 2020, 18:45
BFG je ista guma kao zimski Kleber, ako govoriš o poslednjoj generaciji. Jedina razlika je natpis sa strane.
Tako je ali ja sam bas hteo Kleber :)Imali su i neku foru ako ti se gume ne svidjaju u roku od 30 dana mozes da ih vratis. oni ti daju pare nazad. Mislim da je to jos uvek aktuelno.
Letnji Kleber HP je izasao prosle god i on ima saru 6.5 mm
Koliko se sećam Kleber je bio više meseci u pradoji u Metrou, Krisalp model, tokom jeseni i zime.
Možda je neka redja veličina tebi bila potrebna ili možda nisi ni očekivao da Metro to ima u ponudi pa nisi gledao tamo.
ljubitelj napisao: 03 Apr 2020, 21:22
Koliko se sećam Kleber je bio više meseci u pradoji u Metrou, Krisalp model, tokom jeseni i zime.
Možda je neka redja veličina tebi bila potrebna ili možda nisi ni očekivao da Metro to ima u ponudi pa nisi gledao tamo.
Potvrdjujem za Metro, imaju dil sa Tigrom pa su verovatno ubacili i Kleber jer su pod Michelinom oba brenda, cak su nekoliko nedelja pred sezonu imali i najbolju cenu na trzistu mada je DOT bio kraj 2018 ali mislim da to nije drama. Takodje ja sam dimenziju 185/65/15 nasao u Beocaru takodje manje vise slicne cene ali takodje pred sezonu sam proverio lager ne znam sta je posle bilo....
Kod mene je bukvalno duplo bilo tvrdje.
Sama guma je brutalno teza i mozes da skaces po njoj kada je skines koliko je tvrda.
Jos sam imao iste Pirelli, runflat samo bile 225 50, dakle vise balonjare od 225 45 koje su mi dosle uz auto.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.