U planu je kupovina letnjih guma. Ne bih gadjao neku premium klasu jer je u planu nov automobil,ovaj bi mi sluzio iskljucivo za grad. Da li imate preporuku za 185/65/r15 , okvirna cena izmedju 5-6k po gumi?
Prodajem ja 4 Save intense u toj dimenziji ,uzetu prošle godine , prešle 5-6hiljada , kao nove, bez ikakvih oštećenja za 14 hiljada.
Ako si u okolini ns može i dostava.
BRABUS napisao: 12 Apr 2020, 10:15
Jel ima neko iskustva s Hankook Ventus S1 Evo2?
Stari model su, uzmi evo3. A sta se evo 2 tice ( ako imas samo te u opciji ), ako su dobre za audi rs4, bice dobre i za tebe...ja generalno imam pozitivno misljenje i iskustva sa hankook, ali ima ljudi koji jih pljuju...
Hvala na savetu - pogledacu noviji model, vidim da su se na testovima dobro pokazale a cena za moju dimenziju 245/40/18 je oko 100e dok su Conti i Michelin 160e a auto se vozi uglavnom po gradu
Pozdrav svima! Dosao sam i ja na red da kupim nove letnje gume i kao i vecina poceli su problemi sta uzeti. Gledao sam puno video klipova i foruma ali ovaj mi je bas zapao za oko zato sto sam primetio da se vi sa foruma razumete sto se tice guma. Imam dva pitanja prvo je:
koje su najbolje budzet gume po vama? Drugo pitanje je da li je marka Sava niza ili srednja klasa? Gde mogu da vidim koja marka spada u nizu ili sredju ili premium klasu?