У току је израда апликације преко које ће се подносити захтеви за издавање дозволе за кретање привредним субјектима у време забране кретања.
С поштовањем,
Министарство привреде
Ministry of Economy
Evo da sâm sebi odgovorim. Poslao sam na 10-ak adresa sto sam nasao po netu (sto MUP-a, sto ministarstva) i ovo je jedini odgovor koji sam dobio. I sta ljudi da rade dok se ne smiluju sa aplikacijom?!
Da dodam i kako sam zvao MUP i dobio odgovor kako oni ne izdaju dozvole, vec Ministarstvo privrede...
Ja krecem da radim,nema leba od cekanja dok pocnu brodovi da plove,a da se bojim nekog virusa dobro je rekao americki svestenik pet puta mi je doktor saopstavao bolest raka i sad da se plasim jednog virusa,ovo je vec preslo u tragikomediju.
Ko je u farmaciji, verovatno je cuo za Vegu. Umro je direktor, bio je na respiratoru. Inace se covek lecio od leukemije pre 2-3 godine, pa je bio dosta slab sa imunitetom.
Moja teorija je da su krenuli da stiskaju Kona da "struka" odobri šetanje za vreme uskrsa. Pošto se vratio, po toj mojoj teoriji nema ništa od popuštanja već će ceo ovaj prošireni vikend biti policijski čas.
shandu90 napisao: 14 Apr 2020, 11:13
Ko je u farmaciji, verovatno je cuo za Vegu. Umro je direktor, bio je na respiratoru. Inace se covek lecio od leukemije pre 2-3 godine, pa je bio dosta slab sa imunitetom.
grujicd napisao: 14 Apr 2020, 11:35
Moja teorija je da su krenuli da stiskaju Kona da "struka" odobri šetanje za vreme uskrsa. Pošto se vratio, po toj mojoj teoriji nema ništa od popuštanja već će ceo ovaj prošireni vikend biti policijski čas.
Vladapetr napisao: 14 Apr 2020, 10:08
"Dobro je rekao američki sveštenik".... Idi u k, zagrcnuh se od smejanja
Vidim da sve znas,od corone do bezbednosti u saobracaju sa nadmenim velegradskim stavom,a to i jeste smejurija ovaj virus naspram leukemije od koje sam se izlecio i ovaj virus je maciji kasalj za leukemije od ostalih malignih bolesti.
Prica se nesto u poslednje vreme da organizam moze previse agresivno da deluje na virus ako je imunitet jak sto isto dovodi do komplikacija. Da li onda ima logike preventivno kljukanje vitaminima, zdravija hrana, rekreacija, itd..
Ne zna covek vise u sta verovati..