Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Tebi jeste, ali objektivno nije a ti si objektivnost iskljucio u predhodnim postovima.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Malopre mi stigla Samsungova kožna maska i prvi utisak je da je Apple-ova osetno kvalitetnija.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Te kozne navlake mogu da zadrzavaju toplotu kod punjenja, i znatno skrate rok bateriji, jer toplota je najveci neprijatelj Li Ion baterija.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
- carov2
- Kontakt:
Ta reč "znatno" u tvom postu zaslužuje neku malu diskusiju. 
Kao što sam već pisao, nakon dve godine sam prodao iPhX kome je battery health po OSu bio 89%, a telefon je sve vreme punjen na bežičnom Samsung punjaču.
Kožnu futrolu sam retko nosio, najviše sa Pitaka karbon nosio.
Ted Baker bežični punjač o kome sam ovde pisao baš ne valja...nisam očekivao da toliko ne valja.
Često zabaguje, neće da puni dok se kabl ne izvuče i ponovo vrati, sporo puni, nema ventilator za hladjenje pa se od temperature i koža odlepila od osnove, što sam video kada sam ga prebacivao.
Sada ga na poslu koristim...najveća prednost mu je izgled.
Samsung je zato bez greške...njega preporučujem.

Kao što sam već pisao, nakon dve godine sam prodao iPhX kome je battery health po OSu bio 89%, a telefon je sve vreme punjen na bežičnom Samsung punjaču.
Kožnu futrolu sam retko nosio, najviše sa Pitaka karbon nosio.
Ted Baker bežični punjač o kome sam ovde pisao baš ne valja...nisam očekivao da toliko ne valja.
Često zabaguje, neće da puni dok se kabl ne izvuče i ponovo vrati, sporo puni, nema ventilator za hladjenje pa se od temperature i koža odlepila od osnove, što sam video kada sam ga prebacivao.
Sada ga na poslu koristim...najveća prednost mu je izgled.
Samsung je zato bez greške...njega preporučujem.

Svaka maska zadrzava toplotu, ne vidim zasto bi ova bila nesto posebno drugacija?ikac2000 napisao:Te kozne navlake mogu da zadrzavaju toplotu kod punjenja, i znatno skrate rok bateriji, jer toplota je najveci neprijatelj Li Ion baterija.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa sada svaka maska, svaki auto i svaka zenska
isto rade, ali opet ima razlike 

Jel hoce da vam baguje viber? Da izbaci u gornjoj traci dve male ikonice? Sta znaci uopste ta druga ikonica to mi se sad prvi put pojavljuje.
- carov2
- Kontakt:
Kod mene sve radi normalno, nisam primetio nikakav problem.
Pošalji screenshot da vidimo na koje ikonice misliš.
Pošalji screenshot da vidimo na koje ikonice misliš.
Kao notifikacija da ti je stigla poruka. Imao sam dve notifikacije, dve ikonice jednu do druge. U gornjem delu displeja, gore levo gde i izlaze. Jednu kad imam to znam, imam poruku. Ali ova druga odmah pored nje me buni. Ne vredi da screenshotujem, sad ima samo jedna.
Moguće da je u tom momentu radio back-up, ume da se pojavi ikonica viber-a u notifikacijama dok to radi.
Sent from my 3310 using Tapatalk
Sent from my 3310 using Tapatalk
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Ja sam za Note 10+ uzeo Spigen Neo Hybrid.Nekako mi je proverena jer sam je imao na Note 8.Inace trazim neki Temperedglass ali je jako mali izbor a i to sto se nadje ima lose komentarecarov2 napisao:Malopre mi stigla Samsungova kožna maska i prvi utisak je da je Apple-ova osetno kvalitetnija.

Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jel moze na šljamsungu da se vidi taj kapacitet baterije kao na iP?
Meni iPhone SE pokazuje 92% health baterije, a cesto kada se prazni, sa 15% se samo ugasi, tako da ne bih se bas previse uzdao u taj indikator.
Inace nakon 2.5 god, realno mi je baterija oko 50% slabija na iPhoneu, vidim koliko mi drzi sa Gmaps. Mozda je i do iOSa
Apropo futrole, verujem da koza dosta bolje drzi toplotu od tankog silikona, tako da bih je ja licno izbegao.
Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk
Inace nakon 2.5 god, realno mi je baterija oko 50% slabija na iPhoneu, vidim koliko mi drzi sa Gmaps. Mozda je i do iOSa
Apropo futrole, verujem da koza dosta bolje drzi toplotu od tankog silikona, tako da bih je ja licno izbegao.
Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk
- carov2
- Kontakt:
@meidling
Super je Spigen, meni se svidja od njih, "thin fit"...volim maske tog tipa.
Ja za sada neću kupovati zaštitno staklo, za iPX sam uzimao Whitestone Dome i ono je super, ali posle određenog vremena počne sa strane da se skida lepak i izgleda malo ružno, probija svetlost, a jako je skupo. Ne daje mi se 50e i više za takvu vrstu zaštite, pogotovo što je nisam video na delu jer mi telefon nikada nije ispao, a i nikada u životu nisam razbio ekran.
@ikac2000
Ipak je SE Appleov budget telefon iz 2016. godine sa baterijom od samo 1600 mAh, tako da me ne čudi ovo što pišeš.
Šta god da je sistem, kakva god da je upotreba, kada ga nagaziš mora da se topi baterija.
Ako ti se svidja, ne treba da izbegavaš kožnu futrolu zbog straha da ćeš bateriju brzo da sahraniš...
Super je Spigen, meni se svidja od njih, "thin fit"...volim maske tog tipa.
Ja za sada neću kupovati zaštitno staklo, za iPX sam uzimao Whitestone Dome i ono je super, ali posle određenog vremena počne sa strane da se skida lepak i izgleda malo ružno, probija svetlost, a jako je skupo. Ne daje mi se 50e i više za takvu vrstu zaštite, pogotovo što je nisam video na delu jer mi telefon nikada nije ispao, a i nikada u životu nisam razbio ekran.
@ikac2000
Ipak je SE Appleov budget telefon iz 2016. godine sa baterijom od samo 1600 mAh, tako da me ne čudi ovo što pišeš.
Šta god da je sistem, kakva god da je upotreba, kada ga nagaziš mora da se topi baterija.
Ako ti se svidja, ne treba da izbegavaš kožnu futrolu zbog straha da ćeš bateriju brzo da sahraniš...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam baš planirao da menjam telefon ali ispade da ipak menjam. HTC Desire 12 koji nosim radi i dalje vrlo dobro. Najveća zamerka uopšte kod HTC-a je što gotovo da nema update-a. Tako da je Android 7.1 u njemu. Možda bi moglo nešto da se znudži, ali sam nedavno video odličnu ponudu za mi A3 preko VIP-a. I tu sam odlučio da ipak uzmem nešto novo jer svakako obnavljam ugovor. Samo da bude prihvatljiva cena.
No kako imam broj i u Telenoru, pogledam kod njih, tamo duplo skuplje.
No napišem Telenoru mail, požalim se na te njihove uslove i pozovu me, dobijem finu ponudu, bolju nego u VIP-u, kao stari korisnik. Jedino što nisam uzeo A3 već Redmi Note 8 Pro 6/128. Sad čekam da stigne ovih dana. Nadam se da će ispuniti očekivanja. Kažu da je Redmi serija lošija. Nadam se da neće biti problema.
Sent from my HTC Desire 12 using Tapatalk
No kako imam broj i u Telenoru, pogledam kod njih, tamo duplo skuplje.
No napišem Telenoru mail, požalim se na te njihove uslove i pozovu me, dobijem finu ponudu, bolju nego u VIP-u, kao stari korisnik. Jedino što nisam uzeo A3 već Redmi Note 8 Pro 6/128. Sad čekam da stigne ovih dana. Nadam se da će ispuniti očekivanja. Kažu da je Redmi serija lošija. Nadam se da neće biti problema.
Sent from my HTC Desire 12 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !