Mobilne telekomunikacije
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Dobar je taj Note 8 pro...bićeš zadovoljan.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da, kazu da je odlican Note 8 Pro, narocito kamere i brzina rada telefona. Napisi kakvi su utisci kada stigne.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
S obzirom da prelazis sa Desire 12 to ce biti preporod.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Note 8 pro je odlican telefon, neces pogresiti nikako. Ima tu i tamo po neku manu, ali ja sam prezadovoljan.
Rale jesi li isprobao neki noviji Gcam na njemu, da li su ispeglali do sad?
Iskreno nisam. Od prosli put kako smo diskutovali, pokusao da ispratim na bench-u, ali nesto nisam imao vremena, a i volje da se zamajavam. Zadovoljan sam kako fotke ispadaju i ovako.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koje su mu mane?Ralee napisao:Note 8 pro je odlican telefon, neces pogresiti nikako. Ima tu i tamo po neku manu, ali ja sam prezadovoljan.
Plasticni okvir je sklon da se guli, a i sa maskom ostaju risevi. Prasina i prljavstina se skuplja kod gornjeg zvucnika. Zna cesto da se zaglupi kad treba automatski da se poveze na wi fi, pa nekad se poveze, a nekad ne. Ili se poveze ali kaze da nema interneta. Osvetljenje ekrana, ne regulise dobro sam, a ako se manuelno podesava nema problema. To ne znam da mi je radilo kako valja na ijednom telefonu. App za telefon redja pozive po osobama, a ne hronoloski, pa moras da se namucis da vidis koga si zvao i kad. Za kameru treba bas mirna ruka posto mu stabilizacija nije jaca strana, a i AI nece nekad da prepozna da li je portret, macka, pas, hrana ili sta vec. Ali recimo nemam problem ili bar nisam primetio, sa tim senzorom na koji se svi zale. Interesantno da nijedanput do sad nije bilo potrebe za restartom.
To je ovako na prvu, iz glave. U svakom slucaju nista znacajno da bi nekog odvratilo od ovog telefona.
To je ovako na prvu, iz glave. U svakom slucaju nista znacajno da bi nekog odvratilo od ovog telefona.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Hvala za utiske. Biće navikavanja sigurno. HTC nosim poslednjih desetak godina.
Sent from my HTC Desire 12 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 12 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Čitajući ove komentare jasno se vidi gde je ko. I da Žaomi koristi smeće od senzora 

Meni proximity sad za sad dobro radi. Ali evo jedna interesantna situacija, danas sam razgovarao preko vibera i u notifikacijama aplikacija bezbednost izbaci poruku "viber koristi mikrofon u pozadini". I nakon zavrsetka poziva kad god priblizim prst senzoru, on zakljucava ekran. Dok nisam poruku "viber koristi mikrofon u pozadini" obrisao iz notifikacija, proximity je reagovao iako nije u pozivu.
- djors
- Pridružio se: 10 Avg 2018, 18:25
- Garaža: Peugeot 407 2.0 hdi; Yamaha xj600 diversion
U nekom grupnom četu neko je lajkovao tvoju poruku ili te je "menšnov'o" @Dredger, tad izbaci 2 viber ikonice u obaveštenjima.Dredger napisao: 13 Apr 2020, 16:34 Kao notifikacija da ti je stigla poruka. Imao sam dve notifikacije, dve ikonice jednu do druge. U gornjem delu displeja, gore levo gde i izlaze. Jednu kad imam to znam, imam poruku. Ali ova druga odmah pored nje me buni. Ne vredi da screenshotujem, sad ima samo jedna.
"If in doubt, flat out" C.McRae
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Dve stvari kod Samsunga S20:
1) 120Hz stvarno pravi razliku i kada na primer uzmem S9, sve je usporeno, secka...
Stvarno stvar zbog koje vredi preći na noviji telefon.
2) Ima opciju eSIM, koja može dobro da dodje...
1) 120Hz stvarno pravi razliku i kada na primer uzmem S9, sve je usporeno, secka...
Stvarno stvar zbog koje vredi preći na noviji telefon.
2) Ima opciju eSIM, koja može dobro da dodje...

I tako su mobilni telefoni napravili pun krug, od početnih telefona bez fizičke sim kartice su na kraju došli do telefona bez fizičke sim kartice 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Apple nudi e-sim odavno 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk