Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Kacio sam ja neke snimke na prethodnim stranicama, pa pogledaj.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Evo nasao sam.HKS napisao:
I evo jos jedan snimak pride.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam, posle evo par dana, poprilično zadovoljan. Nisam mu našao neku manu. Oduševljava me baterija. Evo od jutros u 6 do sad i na 16% je, a koristio sam ga poprilično.

Jedino što sam mislio da ima bežično punjenje, a nema nažalost. Još uvek mnogi modeli nemaju.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Jedino što sam mislio da ima bežično punjenje, a nema nažalost. Još uvek mnogi modeli nemaju.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Huawei je sada za izbegavanje...steva_anya napisao:Kakva je situacija sad sa Huawei po pitanju app i Androida?
Vidim da je ovaj p40 sa bas dobrom kamerom.
Problem sa Gugl servisima je veliki problem, pogotovo za telefon koji košta 1000e.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Android system ne bi smeo toliko da troši. Restartuj ga.
Pa i meni je android sistem na drugom mjestu, kakve to veze ima?
Trojanac udji na ekran pa napisi koliko je vrijeme ukljucenosti.
Trojanac udji na ekran pa napisi koliko je vrijeme ukljucenosti.
Ja se ne razumem nesto preterano u mobilne telefone, ali koliko sam video, huawei opalio cene kao da je samsung ili iphone. A daleko su od toga. Kao kad bi hjundai i kia opalili mercedesove cene. Telefon cenim najvise na osnovu prvog utiska, kad ga uzmem u ruku. Tu se oseti kvalitet. Kao kad sednes prvi put u auto i uzmes volan i komande u ruke. Odmah znas kolko ima sati. Ne prihvatam argumente da imaju telefoni isto memorije ili da huawei ima vise ili da ima bolju kameru. To je sve na papiru, ima i hjundai automatski menjac i klimu i 4×4, al niti salta ko mecka, nit hladi ko mecka, nit ide po snegu kao mecka. Sve kao isto, a nista ni blizu.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Huawei = hyundai!? 

Imas Hyundaiev Genesis koji moze da se mjeri sa Mercedesom. Ali opet Huawei je ravnopravan rival Samsungu i Iphoneu, ne mozes reci da je ispod njih.Dredger napisao:Ja se ne razumem nesto preterano u mobilne telefone, ali koliko sam video, huawei opalio cene kao da je samsung ili iphone. A daleko su od toga. Kao kad bi hjundai i kia opalili mercedesove cene. Telefon cenim najvise na osnovu prvog utiska, kad ga uzmem u ruku. Tu se oseti kvalitet. Kao kad sednes prvi put u auto i uzmes volan i komande u ruke. Odmah znas kolko ima sati. Ne prihvatam argumente da imaju telefoni isto memorije ili da huawei ima vise ili da ima bolju kameru. To je sve na papiru, ima i hjundai automatski menjac i klimu i 4×4, al niti salta ko mecka, nit hladi ko mecka, nit ide po snegu kao mecka. Sve kao isto, a nista ni blizu.
Naravno da moze da se meri, ali pitanje je sta ce izmeriti.
To ti je kao ono kad se cudis zasto mama nije kuvala kao baka ili zasto ti zena ne kuva kao mama.
Pa kuvace mama kao baba ali kad bude imala 40 godina iskustva u kuvanju. Mora rucak mnogo puta da zagori dok ne bude vrhunski.
E tako i huawei, juce se pojavili i sad su oni najbolji. Moraju oni jos mnogo guscijih govana umesto duda da pojedu da to bude to.
To ti je kao ono kad se cudis zasto mama nije kuvala kao baka ili zasto ti zena ne kuva kao mama.
Pa kuvace mama kao baba ali kad bude imala 40 godina iskustva u kuvanju. Mora rucak mnogo puta da zagori dok ne bude vrhunski.
E tako i huawei, juce se pojavili i sad su oni najbolji. Moraju oni jos mnogo guscijih govana umesto duda da pojedu da to bude to.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
I prethodnom postu si napisao da se ne razumes preterano u svet mobilnih uredjaja i sad das sebi pravo da napises ovakvu kvalifikaciju.juce se pojavili i sad su oni najbolji. Moraju oni jos mnogo guscijih govana umesto duda da pojedu da to bude to.
Sta sve necemo procitati po forumima

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Huawei je u mobilnim komunikacijama na višem tehnološkom nivou odavno.
Malo posle Samsunga su počeli i da rade telefone . Spustili su se na jednostavniji nivo i ušli u potrošačke uređaje.
Nije dobro poređenje Hyundai - Mercedes nikako . Nije to uporedivo. Ni po čemu . Jasno je i da je napredak uopšte u tome neuporedivo brži nego u dr granama ind.
Ne koristim ih jer mi trebaju Google servisi.
Šta reći za One +, oni su poznati odskoro a izuvaju kako jake uređaje imaju.
Xiaomi Gde je bio pre 6-7 god sada 3 po prodaji na svetu.
Gde je odavno poznati Sony u odnosu na te od juče maltene ?
Simens, Panasonic...
Jedino šta mi je logično da se poredi neki jeftiniji uređaj jedne kompanije sa premium uređajem dr pa se donese pogrešan zaključak.
Malo posle Samsunga su počeli i da rade telefone . Spustili su se na jednostavniji nivo i ušli u potrošačke uređaje.
Nije dobro poređenje Hyundai - Mercedes nikako . Nije to uporedivo. Ni po čemu . Jasno je i da je napredak uopšte u tome neuporedivo brži nego u dr granama ind.
Ne koristim ih jer mi trebaju Google servisi.
Šta reći za One +, oni su poznati odskoro a izuvaju kako jake uređaje imaju.
Xiaomi Gde je bio pre 6-7 god sada 3 po prodaji na svetu.
Gde je odavno poznati Sony u odnosu na te od juče maltene ?
Simens, Panasonic...
Jedino šta mi je logično da se poredi neki jeftiniji uređaj jedne kompanije sa premium uređajem dr pa se donese pogrešan zaključak.
Bez uvrede, ali ovo je bas lupanje.Dredger napisao:Naravno da moze da se meri, ali pitanje je sta ce izmeriti.
I jos jedna info, Huawei je prvi stavio na trziste 5G infrastrukturu, zbog tog je i dobio sankcije.
Huawei je odavno postao ozbiljan igrač.
Sent from my 3310 using Tapatalk
Sent from my 3310 using Tapatalk
Ma nema sta da se vredjam. Al koliko vidim, uglavnom hvale huawei, a kupuju samsung ili iphone. Ili probaju huawei i sledeci telefon opet bude samsung ili iphone. Forma je prolazna, klasa je vecna.