srdjanyo napisao:Šta ste se uzjogunili,bre?
To je moj stav,ovaj me ne kapira,ovaj voli aute...Svi imate pravo na to ,imate pravo na svoj stav,imam ga i ja.To je to.
Ne osporavam ničije mišljenje niti prioritete,nismo svi isti,forumi i služe za razmenu mišljenja i tako u krug.Poznata priča odavno.
jedna od najlepsih boja za taj auto, koliko mi se svidja f500 toliko sam razocaran enterijerom i polozajem sedenja a i sama voznja me nije odusevila uopste
Uf, kakvi komentari
Nije mi ni na kraj pameti bilo da nekom solim pamet. Svako neka uredjuje svoj život onako kako misli da treba.
Ja se zaista izvinjavam Xeroju, a i ostalima, ako ih je onaj moj post uvredio. Nije mi to bila namera.
member napisao: 24 Apr 2020, 18:46
Druže ,sve to lepo, ali šta ti čekaš? Pusti nećake i stričeviće da džonjaju, no, dje si ti u svemu tome? Ti ljuljneš kolica dvaput i odeš kući, ali nije to to.
Nije da serem, ali ispade da serem.
Evo ja se slazem sa tobom. Uskoro ce mi 34ta, "ni kučeta ni mačeta" sto bi se u narodu reklo. Dobar deo mojih drugara ista prica. Nesnadjeni
member napisao: 24 Apr 2020, 18:46
Druže ,sve to lepo, ali šta ti čekaš? Pusti nećake i stričeviće da džonjaju, no, dje si ti u svemu tome? Ti ljuljneš kolica dvaput i odeš kući, ali nije to to.
Nije da serem, ali ispade da serem.
Evo ja se slazem sa tobom. Uskoro ce mi 34ta, "ni kučeta ni mačeta" sto bi se u narodu reklo. Dobar deo mojih drugara ista prica. Nesnadjeni
Ja sam jedini ozenjen iz mog sireg sireg sireg drustva (tu brojim 50tak ljudi). A sad cu 31. Ostali ni na pomolu. Da li je do Novog Sada, drzave, vremena. Interneta... nisam pametan.
I jeste i nije. Ja sam cesto u BG-u i dobar deo mog starog drustva tamo zivi. Pre svega, ljudi su totalno drugaciji, mnogo srdacniji i spontaniji. To je glavni problem ovde, svi nesto ispod oka gledaju, misle da su nivo a u stvari suplji ko...
nema tu pravila nikakvog, ja sam se sa 34 ozenio sa 36 dobio dete, neki moji vrsnjaci i kasnije a neki pak mnogo poranili odmah posle srednje tako da je sve individualna stvar, kad ko smatra da treba tad i uradi ili kako se kome vec namesti neke stvari ne mozes da biras u zivotu, jednostavno se dese