Grčka
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Grčka
Mogli bi forumaški da uzmemo nešto, dobijemo bolju cenu
preko dana kupanje i sunčanje, a onda do zore rasprava benzin vs. dizel 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
CG je strava, i može da ponudi veoma sadržajan boravak. Ali samo u pravom tajmingu - maj, jun... Od 10. jula pa do pred kraj avgusta samo za mazohiste, ili one koji vole gužvu, jure ribe, te stvari kojih se više ni ne sećam
.
Doduše meni je kupanje na moru dosta nisko po prioritetima, ali baš volim boravak pored mora, zujanje od grada od grada, toga tamo ne manjka, zato mi je i dobro u predsezoni.
Poređenje sa CRO nema smisla, po pitanju toga kako se osećaš na ulici, bilo gde. Ipak se njih pola deklariše kao Srbi, kod njih je tako bilo i pre 100 godina, pola hoće, pola neće... U kafićima i restoranima ionako radi brdo naših. U svakom slučaju ono što se na političkoj sceni dešava, nije baš tako i na ulici, tj. manje više je isto kao i pre 10-20 godina. Hoću da kažem ne treba politika da bude razlog da se ne ide u CG. Ogromna gužva u sezoni jeste.
Sad stvarno je teško reći kako će ove godine da bude. Ako budem išao u grčku, gledao bi da ove godine izbegnem ostrva, brate ako ispadne neka frka sedneš u kola i pališ, gde da razmišljaš da li može da se uđe na trajekt, pogotovo za ostrva gde ide par trajekta dnevno.

Doduše meni je kupanje na moru dosta nisko po prioritetima, ali baš volim boravak pored mora, zujanje od grada od grada, toga tamo ne manjka, zato mi je i dobro u predsezoni.
Poređenje sa CRO nema smisla, po pitanju toga kako se osećaš na ulici, bilo gde. Ipak se njih pola deklariše kao Srbi, kod njih je tako bilo i pre 100 godina, pola hoće, pola neće... U kafićima i restoranima ionako radi brdo naših. U svakom slučaju ono što se na političkoj sceni dešava, nije baš tako i na ulici, tj. manje više je isto kao i pre 10-20 godina. Hoću da kažem ne treba politika da bude razlog da se ne ide u CG. Ogromna gužva u sezoni jeste.
Sad stvarno je teško reći kako će ove godine da bude. Ako budem išao u grčku, gledao bi da ove godine izbegnem ostrva, brate ako ispadne neka frka sedneš u kola i pališ, gde da razmišljaš da li može da se uđe na trajekt, pogotovo za ostrva gde ide par trajekta dnevno.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Meni je CG sad malo porasla u očima posle ovih protesta. Nisam verovao da toliko Srba ima, pogotovo u nekim mestima. U stvari ne znam da li su nacionalni Srbi ili Crnogorci svi ti na protestima, ali barem poštuju SPC.
Inače, nisam nikad bio u CG, i želja mi je da se provozam do Boke. Odavde iz Srema pa u Bosnu, pa preko Hercegovine, Trebinje videti, i onda u CG...Obići sve one gradiće u zalivu.
Da je para i/ili barem neka bolja situacija politički, tamo bih voleo da imam kuću, negde u Boki.
Inače, nisam nikad bio u CG, i želja mi je da se provozam do Boke. Odavde iz Srema pa u Bosnu, pa preko Hercegovine, Trebinje videti, i onda u CG...Obići sve one gradiće u zalivu.
Da je para i/ili barem neka bolja situacija politički, tamo bih voleo da imam kuću, negde u Boki.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Uuu Pulp probaj turu NS-Trebinje-Dubrovnik-H. Novi-Petrovac-Ostrog-Žabljak(Crno jezero, Đurđevića T) -Prijepolje-Uvac-NS. Milina za oči i aktivan odmor, po dan-dva-pet.
Hebe mi se za politiku, pola drugara Crnogoraca ne hebe Mila ni 1%.
Čitam danas na putovanja info za GR, pretpostavka fazon rezervisanja ležaljki, razmak po par metara, paravani (realno nemoguće)... to bi bilo pravo mučenje
I da dupe ne osolim može se lepo organizovati odmor,reke, jezera, planina...
Hebe mi se za politiku, pola drugara Crnogoraca ne hebe Mila ni 1%.
Čitam danas na putovanja info za GR, pretpostavka fazon rezervisanja ležaljki, razmak po par metara, paravani (realno nemoguće)... to bi bilo pravo mučenje

I da dupe ne osolim može se lepo organizovati odmor,reke, jezera, planina...
ma sve su to rekla kazala informacije sto se tice grcke, nigde nista zvanicno a i jbg treba se pomiriti da od ove sezone slaba vajda, ne treba ici usiljeno, jeste da svi volimo da idemo na more ali ne treba posto poto uz neke nametnute uslove....u CG ni za dzabe ne idem
Nas je agencija preduhitrila da u najgorem slučaju ostaje rezervacija za 2021, tako da je njima većini, verujem, korektnost i šira slika na prvom mestu.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Npr. pressegersee, to je malo jezero blizu nassfelda. Najbolje uzeti smestaj sa kojim dobijes ukljucenu karticu(premium card) uz koju imas i vodic i izbor od stotinu raznih aktivnosti u okolini koje su ili besplatne ili uz popust. Plaza na jezeru je kao uredjeni travnjak i sve je family friendly. Nigde nije velika gužva i generalno nema puno ljudi.

Za nesto dalje, popularan je zell am see al to je mnogo više turistički razvijeno i veća je gužva i ima puno arapa(al onih bogatih). Jesam sad naveo malo iz krajnosti u krajnost al generalno nije loše probati a nije uopšte skupo.

Za nesto dalje, popularan je zell am see al to je mnogo više turistički razvijeno i veća je gužva i ima puno arapa(al onih bogatih). Jesam sad naveo malo iz krajnosti u krajnost al generalno nije loše probati a nije uopšte skupo.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
da bre kakvo kupanje u leto u austriji helou?
tamo samo na hajk a i to se u međuvremenu razvilo po grčkoj, zagorohorija zakiva - ko se vraća sa jonske obale obavezno brejk u brdima za spavanje i jutarnju setnju od par km (mikro papigo, megalo papigo)
što se tiče putovanja u grčku, nema nikakvih noviteta. na snazi je zabrana za "non essential travel" koja važi do 15.5.
glasine koje se šire po srbiji nemaju veze ni sa čime. bolje bi nam bilo da malo dovedemo cifre u red, jer nas grci neće pustiti sa 200 novih i 5 mrtvih svaki dan. to sigurno.
videćemo kako će ići popuštanje, i oni kreću od 4.5. ne volim micotakisa nikako ali su do sada dobro vodili celu stvar i sigurno neće dozvoliti da je sjebu glupim potezima.
tamo samo na hajk a i to se u međuvremenu razvilo po grčkoj, zagorohorija zakiva - ko se vraća sa jonske obale obavezno brejk u brdima za spavanje i jutarnju setnju od par km (mikro papigo, megalo papigo)
što se tiče putovanja u grčku, nema nikakvih noviteta. na snazi je zabrana za "non essential travel" koja važi do 15.5.
glasine koje se šire po srbiji nemaju veze ni sa čime. bolje bi nam bilo da malo dovedemo cifre u red, jer nas grci neće pustiti sa 200 novih i 5 mrtvih svaki dan. to sigurno.
videćemo kako će ići popuštanje, i oni kreću od 4.5. ne volim micotakisa nikako ali su do sada dobro vodili celu stvar i sigurno neće dozvoliti da je sjebu glupim potezima.