Naime, moj Nissan Qashqai, 2018. godiste, 1.2 dig-t motor Tekna+, jos uvijek pod garancijom. Zadovoljan sam sa njim, najvise za porodicnu voznju ga i koristim, ali pored njega imam i Fiat Bravo 1.9 Mjet. Ovaj Bravo sa 150 konja je, slozicete se sa mnom, mnogo zivahniji .
E sada, dobio sam super ponudu za chipovanje za Qashqai, ovaj sistem:
Ivan napisao: 10 Maj 2020, 12:32
Racechip je 2 klase iza ovog, kaci se samo na pritisak goriva, a opet se i to oseti u voznji, ne samo subjektivno vec i objektivno.
A inace zbog tog racechipa u srbiji su svi powerboxovi na losem glasu.
Inace pogledaj kako izgleda powerbox koji je bolji od skoro svakog chiptuninga osim par renomiranih svetskih chipera
121410420-01-36_1.jpg
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
Pa i ovaj DTE je nesto slicno tom koliko mi se cini
Ivan napisao:Racechip je 2 klase iza ovog, kaci se samo na pritisak goriva, a opet se i to oseti u voznji, ne samo subjektivno vec i objektivno.
A inace zbog tog racechipa u srbiji su svi powerboxovi na losem glasu.
Inace pogledaj kako izgleda powerbox koji je bolji od skoro svakog chiptuninga osim par renomiranih svetskih chipera
121410420-01-36_1.jpg
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
Šta preporučuješ za 2.0 TDI sa 190 KS? Na drugom forumu sam pisao da planiram da čipujem budući auto, ali me je član AWT uplašio.
Kaže da ima puno problema, pre svega zbog DPFa. (Ja sam za Revo pisao)
Pogledaj na audi world forumu kakva su iskustva ljudi. A i mozes pozvati npr ove iz sct-a. Odradis i icijalni test i vidis ima li mesta cipovanju. Da li se pregreva dpf...
"adblue" sustinski, trosi tecnost, sam po sebi sistem nije specijalno problematican, ali posto se nalazi na izlazu iz turbine, tipa 5-10cm bukvalno kazu da lose trpi chip tuning, izmenu parametara motora, kolicine goriva, temperature itd.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji