Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Re: Grčka
gde?
nećeš imati lockdown tamo gde idu naši turisti, ovo što su po mikonosu zatvarali objekte na po 60 dana nemaš po halkidikiju.
plus neće biti toliko ljudi
meni je jedina misterija ova svinjarija u makedoniji, ali idemo preko bugarske.
nećeš imati lockdown tamo gde idu naši turisti, ovo što su po mikonosu zatvarali objekte na po 60 dana nemaš po halkidikiju.
plus neće biti toliko ljudi
meni je jedina misterija ova svinjarija u makedoniji, ali idemo preko bugarske.
Niko ne razmišlja o scenariju da će možda biti problem vratiti se kući kad se završi odmor, kao što je bilo u martu?
Ili, da se neko u porodici ipak razboli malo teže, šta onds? Obično kad se cela porodica razboli bude jedan teži slučaj, ostali lakše.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ili, da se neko u porodici ipak razboli malo teže, šta onds? Obično kad se cela porodica razboli bude jedan teži slučaj, ostali lakše.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ako se neko razboli dole, čim dobije simptome pun gas nazad.
Osim ako si na ostrvu ili u regiji koju su zatvorili
vest 1:
"Government spokesman, Stelios Petsas, said on Monday that there is a plan for a local lockdown in case of increased coronavirus cases in any structure, school or entire geographical areas, such as prefectures or islands."
vest 2:
"At the meeting today, officials agreed to conduct more tests in parts of the country with alarming clusters like Xanthi and such areas may also be placed on a partial lockdown to contain the spread of the coronavirus."
Xanthi je blizu Kavale, pale mi se neke lampice...
Osim ako si na ostrvu ili u regiji koju su zatvorili

vest 1:
"Government spokesman, Stelios Petsas, said on Monday that there is a plan for a local lockdown in case of increased coronavirus cases in any structure, school or entire geographical areas, such as prefectures or islands."
vest 2:
"At the meeting today, officials agreed to conduct more tests in parts of the country with alarming clusters like Xanthi and such areas may also be placed on a partial lockdown to contain the spread of the coronavirus."
Xanthi je blizu Kavale, pale mi se neke lampice...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Generalno neprijatna situacija da o tome razmišljaš na odmoru i da konstantno pratiš vesti, i to ne samo za Grčku već i za Makedoniju i Bugarsku. Sa druge strane ko se osmeli, i ko se osmeli pre drugih, imaće najmanju gužvu ikada 
Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
- bookmaker
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 02:34
- Garaža: Ford Fiesta 1.1 70ks 2019.
И ја то исто хтедох да га питам. 
Ја сам одустао од Тасоса ове године (01.08 термин). Узећемо ваучер од агенције па шта буде (ваљда ће агенција опстати до идуће године).

Ја сам одустао од Тасоса ове године (01.08 термин). Узећемо ваучер од агенције па шта буде (ваљда ће агенција опстати до идуће године).
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Ne sudite u Grčkoj po tome što ste videli tamo gde ide srpska ciganija.
Naravno da je i ovakva Grčka naučna fantastika za Srbiju. Sistem koji je sprovodila i još uvek sprovodi za koronu je vekovima ispred ovog cirkusa u kome svi učestvujemo...
A smejati se Grčkoj a živeti u zemlji bečkih konjušara, to je tek stvarno za ROFL. Čefurji raus!
Ali vaš izbor, Vučić, Ceca, Nestor, korona, respiratori, zaključavanje, policijski čas, penzioneri, šetnje pasa - široko vam polje.
Ako budem imao mogućnost izbora, sigurno neću to ponovo preživljavati u Srbiji.
Naravno da je i ovakva Grčka naučna fantastika za Srbiju. Sistem koji je sprovodila i još uvek sprovodi za koronu je vekovima ispred ovog cirkusa u kome svi učestvujemo...
A smejati se Grčkoj a živeti u zemlji bečkih konjušara, to je tek stvarno za ROFL. Čefurji raus!

Ali vaš izbor, Vučić, Ceca, Nestor, korona, respiratori, zaključavanje, policijski čas, penzioneri, šetnje pasa - široko vam polje.
Ako budem imao mogućnost izbora, sigurno neću to ponovo preživljavati u Srbiji.
Poslednja izmena od gazza u 10 Jun 2020, 17:21, izmenjeno 3 puta ukupno.
-
- Pridružio se: 19 Apr 2012, 16:28
- Garaža: škoda octavia 1.9 tdi
A gde to ide srpska ciganijagazza napisao:Ne sudite u Grčkoj po tome što ste videli tamo gde ide srpska ciganija.
Naravno da je naučna fantastika za Srbiju.
Smejati se Grčkoj a živeti u zemlji bečkih konjušara, to je stvarno za ROFL.
Ali vaš izbor, Vučić, Ceca, Nestor, korona, respiratori - široko vam polje.
Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka
-
- Pridružio se: 19 Apr 2012, 16:28
- Garaža: škoda octavia 1.9 tdi
Pretpostavljam da si mislio na Paraliju ja idem tamo gde može novčanik da me odvede a da ne dižem kredit. Mislim da mi najmanje treba da se rugamo Grcima naša izletišta su katastrofa ni to malo što nam bog dao ne znamo da iskoristimo čast izuzecima.