Audi a3 problem prilikom paljenja + beli dim

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
boxbox
Reactions:
Pridružio se: 13 Jun 2020, 22:23

Audi a3 problem prilikom paljenja + beli dim

Post od boxbox »

Pozdrav svima, nov sam na forumu pa stoga prvo da se predstavim. Zovem se Bojan, ljubimac je Audi A3 1.9tdi 2007 godište.
Problem iz naslova vučem skoro godinu dana. Kada duže stoji auto prilikom paljenja malo teže sastavi, tako da zatrokira i kad upali izbaci beo dim pozadi koji ima baš oštar miris.
Zimi je palio teže, znao je i po 15 sekundi da vergla dok ne sastavi, dok sad kad je toplo vreme sastavi brzo (sekund, dve, tri) ali ne ide to kako treba. I nije svaki put isto, nekad upali teže, nekad maltene bez problema, ali je zanimljivo da se do sad nikad nije desilo da nije hteo da startuje motor. Ono što je dijagnostika pokazala je problem sa diznama, koje su reparirane i takodje imao je problem sa tandem pumpom koja je puštala gorivo i koja je promenjena. Sve ukupno 500e. Očekivao sam da će to rešiti problem, ali nije. U vožnji se ponaša potpuno normalno.
Hteo bih da mi preporučite neki servis gde ljudi mogu da pronadju problem, ali da se ne ide sistemom eliminacije ako je moguće...
Iz Nove Pazove sam, tako da u principu sve na potezu Stara Pazova - Bg mi odgovara.

Takodje značilo bi mi da neko podeli iskustvo ako se susreo sa sličnim problemom.

Hvala unapred svima!
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Re: Audi a3 problem prilikom paljenja + beli dim

Post od rade74 »

I dalje tebe dizne muce.
Sinisa bg
+381653557035

Sent from my MI 9 using Tapatalk

boxbox
Reactions:
Pridružio se: 13 Jun 2020, 22:23

Post od boxbox »

Hvala druže na brzom odgovoru, ako je problem u njima morao bih u isti servis da se vratim gde sam ih radio pošto su pod garancijom.
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Isto za Sinisu, resice sigurno.

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Odgovori