Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Šta je sa kolima? Meni je dobar 

Za pocetak ovaj volan nikad nije isao u m paket.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ovo i nije M paket. Bar ne unutrašnji.
Sent from my SM-A500H using Tapatalk
Sent from my SM-A500H using Tapatalk
Sa ovim se ne bih slozio bar ne kod jeftinijih kola, kupio sam mnogo puta extra auto gde sam uspeo bas dosta da ubijem cenu, nekad je ljudima bitno samo da se sto pre rese auta sto zbog parking prostora sto zbog novca. Primera radi kupio sam auto koji je na oglasima kostao 2200 fr za samo 800fr a auto je bio kao nov, evo treca godina kako ga covek vozi bez ikakvih problema. A bilo je jos slicnih slucajeva mada ovaj mi je najextremniji sto se razlike u ceni sa oglasa i kupovine tice. E sad takve razlike u ceni se ne mogu ocekivati kad kupujes auto kod preprodavca i placa vec od fizickih lica sto licno najvise preferiram.Krojf napisao: 14 Jul 2020, 22:30 Lako je na placu provaliti gde prodavac mulja, bar u NL to ide ovako. Ako ti spusti sa ne znam recimo 5900 na 5500 znaš da auto nije loš, ako ti spusti sa 5900 na 4000 znaj da te je zeznuo.
Ja sam mislio na placeve po NL. Privatno je druga priča, slažem se.OMP napisao: 15 Jul 2020, 10:09Sa ovim se ne bih slozio bar ne kod jeftinijih kola, kupio sam mnogo puta extra auto gde sam uspeo bas dosta da ubijem cenu, nekad je ljudima bitno samo da se sto pre rese auta sto zbog parking prostora sto zbog novca. Primera radi kupio sam auto koji je na oglasima kostao 2200 fr za samo 800fr a auto je bio kao nov, evo treca godina kako ga covek vozi bez ikakvih problema. A bilo je jos slicnih slucajeva mada ovaj mi je najextremniji sto se razlike u ceni sa oglasa i kupovine tice. E sad takve razlike u ceni se ne mogu ocekivati kad kupujes auto kod preprodavca i placa vec od fizickih lica sto licno najvise preferiram.Krojf napisao: 14 Jul 2020, 22:30 Lako je na placu provaliti gde prodavac mulja, bar u NL to ide ovako. Ako ti spusti sa ne znam recimo 5900 na 5500 znaš da auto nije loš, ako ti spusti sa 5900 na 4000 znaj da te je zeznuo.
-
- Pridružio se: 02 Avg 2019, 10:43
Opet se pojavio na oglasu.NemanjaOOOO napisao:Kad se navuces na kupljen nov u Srbiji, 50.000km, 2017.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... de-16-mjtd
jbt koliko je meni ovo smesan auto, totalno neodredjen, iako ima nekih interesantnih detalja u globalu mi je bas ruzan i ne znam sta bi me nateralo da ga kupim , podseca me na neku neuspesnu home made modifikaciju nekog auta 

Jedino lep volan ima. 

Preko puta kancelarije često se parkira jedan u šerpa plavoj boji, odvratan je dok sa druge strane u crnoj ili narandžastoj kao da je drugi auto.
sto se mene tice ni jedna boja ne moze da ga opravi
-
Ni meni nije simpatican, jos kad sam seo u njega, prejeftino mi deluje. Dok sam cekao,gledam gu parkirane 500L, razmisljam sto li su se za njega zalepili kad sa 500L mogu da dobiju isto samo u drugom pakovanju, novo za iste pare,a da ne govorim o ostaloj ponudi za tu cifru. Pitam kuma sto bas Renegade, jesu nesto drugo gledali, kaze burazeru se svideo kao idealan za caleta, vislji, lep gepek, automatik.. Reko ok, necu onda nista da sugerisem.
Svakako ima pojedinaca kojima se svidja, prilicno cesto se srecu po putevima.
Svakako ima pojedinaca kojima se svidja, prilicno cesto se srecu po putevima.
ima ovde kod mene par komada i bas se pitam kako je neko mogao da kupi taj auto nov, 500l je savrsenstvo za njega. Inace ovde kod mene su ga dobili vatrogasci, crven, sa svetlima i oznakama, uklapa se u tu pricu nekako
Pa piše JEEP I SUV I onda valjda dobiješ više pogleda kad prođeš kroz kraj.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pa nije isto Renegade i 500L. Renegade je parnjak sa 500X koji je uvek bio skuplji od običnog L.
-
Dobro mozda nije isto, ali se dobija od toga sto oni traze isto, pozicija sedenja (predpostavljam da se i kod L malo vise sedi, bar tako deluje, nisam nijad seo u njega), prostran gepek i td..
500x deluje skucenije id Renegade i od 500L.
500x deluje skucenije id Renegade i od 500L.