U odnosu na mazdu skuplje osiguranje, veći rizik od krađe i verovatno veće druženje sa majstorima u garanciji. Plusevi su jeftinija registracija i (verovatno)malo zanimljivija vožnja.
Nije mislio na tebe , bar ja mislimnenad.fil napisao:I don't get it. Moonru sa onog drugog foruma? Što? Zaslepljen sam nekom markom, ili?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Nisi ti...nenad.fil napisao:I don't get it. Moonru sa onog drugog foruma? Što? Zaslepljen sam nekom markom, ili?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
nije tdi već 1.6 i-DTEC i ide samo u EU hatch model (i CRV).nenad.fil napisao:Znam i meni se svidja honda ali 1.6tdi krece tek sledece godine i to ne se ne zna tacno kada... I bice verovatno barem 18.000 eura...
Vectra izgleda super.nenad.fil napisao:Ne verujem da ce sledece nedelje... Moram da prodam vektru, ali to tesko ide...
Video sam na Honda SRB da je Elegance (sasvim pristojan paket opreme) 19.000e pa sam kontao da test primerak moze da se uklopi u njegov budzet ali kad vec covek nece benzinca, onda dzaba pricaJi 4Tze napisao:nije tdi već 1.6 i-DTEC i ide samo u EU hatch model (i CRV).
U limuzinu, koja se sklapa u Turskoj, ide samo 1.8 za naše tržište.
Potrošnja na brzinama 120-140 je prilično zavidna, pogotovo za toliko KS, al onaj sa slike košta čini mi se preko 23k tj. 22.990,00 nemetalik